Böyle canilik görülmedi! Narin'e bunu nasıl yapabildiniz? Son otopsi raporundaki detaylar kan dondurdu

Böyle canilik görülmedi! Narin'e bunu nasıl yapabildiniz? Son otopsi raporundaki detaylar kan dondurdu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Yapılan adli tıp incelemeleri sonucunda küçük kızın boğularak öldürüldüğü kesinleşti. Raporu inceleyen uzmanlar Narin'in elle canice boğulduğunu düşünüyor.

Diyarbakır'da 'kaybolduktan' 19 gün sonra bir çuval içinde, üzerine taşlar ve çalı yerleştirilmiş şekilde dere yatağında ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran cinayetinde "asılsız ihbarlarla ve yanlış ifadelerle sekteye uğratılmaya çalışıldığı" sulh ceza hakimliğinin tutuklama gerekçesinde kayıtlara da geçti. Minik Narin cinayetinde soruşturma devam ederken kan donduran bir detay ortaya çıktı.

HİSTOPATOLOJİ RAPORU: VÜCUTTA ÇÜRÜME VE SIVILAŞMA TESPİT EDİLDİ

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından hazırlanan raporda, Narin’in vücudunda çürüme ve sıvılaşmanın görüldüğü kaydedildi. Özellikle boyun bölgesindeki kanama bulgusu dikkat çekici. Boyun ön kas gruplarındaki kanama, boğulma sonucunda meydana geldiğini gösteriyor.

PROF. DR. SADIK TOPRAK: "MUHTEMELEN ELLE BOĞULDU"

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Sadık Toprak, raporu değerlendirerek Narin’in büyük olasılıkla elle boğulduğunu belirtti. "Bu tür vakalarda katiller genellikle güçsüz çocukları boğmak için ellerini kullanır," diyen Toprak, ayrıntılı otopsi raporunun daha fazla bilgi sağlayacağını ifade etti.

91 BULGUDAN DETAYLI İNCELEME BEKLENİYOR

Narin’in İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen 91 bulgusunun detaylı incelemesi sürüyor. Önümüzdeki hafta tam otopsi raporunun tamamlanması bekleniyor. Narin Güran'ın boğularak öldürülmesi, kamuoyunda büyük üzüntü yaratırken, detaylı raporun davanın seyrine yön vermesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN