CHP'li Öztürk, GSM operatörlerinin fahiş zamlarını Meclis'e taşıdı

CHP'li Öztürk, GSM operatörlerinin fahiş zamlarını Meclis'e taşıdı

GSM operatörlerinin faturalara yaptığı fahiş zamlara yönelik şikayetler devam ediyor. KARAR’ın gündeme getirdiği yüksek fiyatlı tarifeler Meclis'e de taşındı. CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, GSM şirketlerinin fiyat tarifelerinin araştırılması için komisyon kurulmasını istedi.

Türkiye’nin 3 büyük GSM operatörü Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’un tarifelere yaptığı yüksek zamlar vatandaşları isyan ettirdi. Benzer tarifelerin farklı kullanıcılara farklı ücretlerle sunulması, orantısız fiyat politikası, internet kalitesindeki memnuniyetsizlik GSM operatörü abonelerinin canına tak etti. Sosyal medyada şikayetlerini dile getiren kullancıların sesini KARAR duyurdu.

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve beraberindeki 19 milletvekili, operatörlerin fiyat tarifelerinin araştırılması için bir araştırma önergesi verdi. Milletvekilleri; tarifelerin neye göre belirlendiğinin, tarifelere haksız fiyat uygulanıp uygulanmadığının ve fahiş fiyatların vatandaş üzerinde etkilerinin araştırılması için bir komisyon kurulmasını talep etti.

‘VATANDAŞ EN TEMEL İHTİYAÇLARINDAN VAZGEÇMEK ZORUNDA KALIYOR’

Önergenin ilk imzacısı olan CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Operatör soygununu Meclis gündemine taşıyoruz! Ekonomik krizin faturası halka kesilirken vatandaş en temel ihtiyaçlarından vazgeçmek zorunda kalıyor. 2024 yılında iletişim de herkes için en temel ihtiyaçlardan biri. Ancak GSM operatörlerinin kestiği fahiş faturalar, vatandaşı artık isyan etme noktasına getirdi. Operatör soygununa karşı TBMM Başkanlığı’na araştırma önergemizi sunduk. Halkımız neyden dertliyse biz de ondan dertliyiz. Kimse kendini yalnız ve çaresiz hissetmesin, biz buradayız!” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN