Ekmeleddin ihsanoğlu TUBA şeref üyesi oldu

Ekmeleddin ihsanoğlu TUBA şeref üyesi oldu

Seçkin bilimsel çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, 20 Ocak 2024 tarihinde Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından "Onur Üyesi" seçildi.

Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından akademik başarıları ve bilime katkıları nedeniyle 20 Ocak 2024 tarihinde Şeref Üyesi olarak seçildi. Bu önemli unvan, İhsanoğlu'na 16 Şubat 2024'te evinde düzenlenen özel bir törenle TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker tarafından takdim edildi.

Törene, TÜBA'nın önceki başkanı ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mustafa Çiçekler, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nden Prof. Dr. Feridun M. Emecan ve eski Yükseköğretim Kurulu Başkanı ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç gibi seçkin akademisyenler ve yetkililer katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN