Çocuklarını tabancayla vurup, intihara kalkışmıştı: Yürekleri yakan yemeğin hikayesi ortaya çıktı

Çocuklarını tabancayla vurup, intihara kalkışmıştı: Yürekleri yakan yemeğin hikayesi ortaya çıktı

Bornova'da boşanma aşamasında olan bir baba, 4 çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu. 4 çocuktan 3'ü hayatını kaybederken, baba ve bir çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili detayların ortaya çıkmasıyla birlikte, Şimşek'in ve kızlarının birlikte çekilmiş bir fotoğrafının hikayesi de gündeme geldi. Olaydan iki gün önce babalarının çocuklarına memnun etmek için köfte ekmek alıp, eve getirdiği, ardından hatıra fotoğrafı çektirdikleri belirtildi.

İzmir Bornova'da yaşanan kan dondurucu olayda, bir baba 4 çocuğunu katletti. Alınan bilgilere göre, Altındağ Mahallesi'nde ikamet eden 45 yaşındaki Vesim Şimşek, 4 çocuğunu Çınar mevkisine yakın bir araziye götürdü ve üzerlerine ateş etti.

Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Şimşek (14) olay yerinde hayatını kaybederken, Hira Nur (11) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Baba Vesim Şimşek de aynı silahla kendisine ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine belirtilen bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

2 yaşındaki Ceylin'in ağzında emzikle ölü bulunduğu belirtildi. Şimşek ailesinin yakınları ve vatandaşlar, cesetleri yaklaşık 2 kilometre boyunca engebeli olduğu için olay yerine giremeyen cenaze aracına elleriyle taşıdı. Cenazeler, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

9920177.jpg

EŞİYLE BOŞANMA AŞAMASINDAYMIŞ

İnşaat işlerinde çalıştığı öğrenilen Vesim Şimşek'in eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

"EŞİNE, 'SEN BÜYÜK BİR OLAY DUYACAKSIN' DEMİŞ"

Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş (56), "Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında, 'Sen büyük bir olayı duyacaksın.' demiş. Çok üzgünüz." dedi.

KAZADA GÖZÜNDE GÖRME KAYBI OLUŞMUŞ

Vesim Şimşek'in bir kimya fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Bundan bir süre önce iş yerinde geçirdiği kazada sol gözünde görme kaybı yaşadığı öğrenilen Şimşek'in ücretli izinde olduğu ayrıca, iş yerinde tedavisine destek verildiği de belirtildi. Vesim Şimşek'in asıl mesleğinin ise inşaat ustalığı olduğu öğrenildi.

9920175.jpg

O FOTOĞRAFIN HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI

Vesim Şimşek'in kızlarının yan yana bir arada yemek yerken çektirdikleri o fotoğrafının da hikayesi ortaya çıktı.

Çocukların köfte ekmeği çok sevdiği, olaydan iki gün önce de babalarının çocuklarına memnun etmek için bu yemeği alıp, eve getirdiği, ardından hatıra fotoğrafı çektirdikleri belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN