Çocukların kavgası kanlı bitti! 14 yaşındaki çocuk bıçaklandı: 4 kişi gözaltında

Çocukların kavgası kanlı bitti! 14 yaşındaki çocuk bıçaklandı: 4 kişi gözaltında

Erzurum'da iki grup çocuk arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Olayda 14 yaşındaki D.Y., göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanırken, kaçan 17 yaşındaki şüpheli Ö.G. ile 3 arkadaşı yakalandı.

Korkunç olay, saat öğlen saatlerinde Yakutiye ilçesindeki Park 25'te meydana geldi. İddiaya göre, Ö.G., henüz belirlenemeyen nedenle kavga ettiği D.Y.'yi "sallama" olarak tabir edilen bıçakla göğsünden ağır yaraladı. Yaralı halde kaçan D.Y., bir apartmana sığındı.

Çevredekilerin yardımıyla bir sandalyeye oturtulan D.Y. ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralı çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olaydan sonra kaçan şüpheli Ö.G. ile 3 arkadaşı için arama başlatıldı. Şüphelilerin görüldüğü tren garı çevresini ablukaya alan polis 4 çocuğu gözaltına aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN