Barron’s dergisinde ilginç analiz: Seçimden sonra Türkiye piyasası çok kârlı olacak

Barron’s dergisinde ilginç analiz: Seçimden sonra Türkiye piyasası çok kârlı olacak

Amerikalı yatırımcıların dikkate aldığı yayınlardan Barron'sda Türk ekonomisiyle ilgili ilginç bir analiz yer aldı. Craig Mellow imzalı analizde, Türk ekonomisinin kötü yönetime rağmen hala ayakları üzerinde durduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kaybetme olasılığının yüksek olduğu iddia edildi. Muhalefetin seçimi kazanması halinde Türkiye piyasasının, yabancı yatırımcılar oldukça cazip olacağı vurgulandı.

Amerikalı yatırımcıların önemli dergilerinden Barron’s’da Craig Mellow imzasıyla yayınlanan bir yazıda, Türk ekonomisinin başkanlık sistemine geçişle birlikte kötü yönetilmesine rağmen hala ayakları üzerinde durduğu söyleniyor ve anketlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kaybetme olasılığının yüksek olduğundan söz ediliyor.

Mellow’un çok sayıda yatırımcı görüşüne de yer verdiği yazısına göre; Türkiye piyasaları yabancılar açısından son derece ucuz ve avantajlı ama yatırımcılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gitmesini bekliyor. Yazıda çeşitli hisse senetleri de örnek gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN