Yere düşen dutları toplayın! Egzamanın en iyi ilacı çıktı, ellere sürünce ne çatlak kalıyor ne yara

Yere düşen dutları toplayın! Egzamanın en iyi ilacı çıktı, ellere sürünce ne çatlak kalıyor ne yara

Sokaklarda görüp dönüp bakmadan geçiyorduk ama meğer şifanın ta kendisiymiş! Yere düşen dutları toplayın! Egzaması olanlar denesin! Egzamanın en iyi ilacı çıktı, ellere sürünce ne çatlak kalıyor ne yara...

Egzama ve cilt çatlaklarıyla mücadele edenler için doğadan gelen bir çözüm keşfedildi. Yere düşen dutları toplayarak, ellerinize uyguladığınızda cilt problemlerinden kurtulabilirsiniz.

EGZAMA VE ÇATLAKLAR İÇİN DUT MUCİZESİ

Cildinizdeki egzama, çatlak ve yaralardan şikayetçiyseniz, doğanın bize sunduğu bu basit ve etkili yöntemi deneyebilirsiniz. Yere düşen dutları toplayarak ellerinize sürmek, cilt sorunlarınıza iyi gelecektir.

ADIM ADIM UYGULAMA

  1. İlk olarak, yere düşen taze dutları toplayın. Dutların temiz olmasına dikkat edin.
  2. Topladığınız dutları elinize alın ve cildinize iyice ovalayın. Dutların içeriğindeki doğal bileşenler, cildinizi besleyecek ve iyileştirecektir.
  3. Dutları ellerinize sürdükten sonra, 15-20 dakika bekleyin. Bu süre zarfında, dutların iyileştirici etkilerini göstermesi için zaman tanıyın.
  4. Bekleme süresi dolduktan sonra ellerinizi ılık su ile durulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN