Balıkesir'de kan donduran olay: Baba, kızını boğarak öldürdü

Balıkesir'de kan donduran olay: Baba, kızını boğarak öldürdü

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 18 yaşındaki Eylem Sevilen, babası Murat Sevilen tarafından boğularak öldürüldü.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Murat Sevilen, kızı Eylem Sevilen'i boğarak öldürdü.

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Karşıyaka Mahallesi, 40016 Sokak'taki evde yaşandı. Baba ile kız arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek trajik bir sonla sonuçlandı. Murat Sevilen, tartışmanın ardından kızını boğarak öldürdükten sonra olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra eve dönen anne, kızının kanepe içindeki cansız bedeniyle karşılaşarak durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Eylem Sevilen'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Genç kızın cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaçan baba Murat Sevilen ise kısa süre sonra polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

gfhfh.jpg

"ERKEK ARKADAŞI OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENDİM"

Olayın ardından evde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan Murat Sevilen'i yakalayıp gözaltına aldı. Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Sevilen ifadesinde, 'Erkek arkadaşı olduğunu düşündüğüm kızım, bir başka arkadaşının doğum gününe gitmek istedi. Ben de erkek arkadaşı ile gideceğini düşünerek izin vermedim. Tartıştık sonra kendisini öldürüp cesedini çekyata koydum. Ardından telefonu karıştırıp erkek arkadaşı ile yaptığı yazışmaları okudum. Bu kez erkek arkadaşını bulmak için evden ayrılıp taksiye bindim. Fakat polis beni kısa sürede yakaladı” dedi.

Psikolojik sorunları bulunan ve bir süredir ilaçlarını kullanmadığı öne sürülen inşaat işçisi Murat Sevilen, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Eylem Sevilen'in, Gönen’de toprağa verileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN