Eş katili ile yardım eden arkadaşı yakalandı! İfadesi kan dondurdu: Barışmak için gitmiştim...

Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları'nı (52) öldüren Savaş Temirhanoğulları (47) ile kaçmasına yardım eden arkadaşı, yakalandı. Aldatıldığını iddia eden caninin ifadesi kan dondurdu.

Kadın cinayetleri engellenemiyor. Adres bu sefer Antalya. Konyaaltı ilçesinde bir sitede oturan Fadim Temirhanoğulları'nın 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşi Savaş Temirhanoğulları, gece saatlerinde eşi ve kızının yaşadığı eve gitti. Eşine 5 el ateş ederek katleden Savaş Temirhanoğulları, olay yerinden kaçtı.

teeeyy.jpg

'KABUS GÖRDÜĞÜNÜ SANDI...'

O sırada odasında uyuyan, silah seslerini duyunca uyanan çiftin kızları İ.T. (17), kabus gördüğünü düşünerek yeniden uyudu. Sabah saatlerinde odasından çıkan İ.T., annesini kan içinde görünce evden çıkıp, yardım için karşı komşusuna haber verdi.

aa1qtd4l.jpg

Panikle komşusunun evine giren Berkan Torunoğlu, hemen sağlık ve emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fadim Temirhanoğulları'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, polis, caniyi yakalamak için çalışma başlattı.

t4444.jpg

KORKUTELİ'DE YAKALANDI

Ekipler Savaş Temirhanoğulları'nın, arkadaşı F.İ.'nin aracıyla Korkuteli ilçesine gittiğini belirledi. Temirhanoğulları ve arkadaşı F.İ. saklandıkları yerde suç aletiyle beraber yakalanarak gözaltına alındı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Savaş Temirhanhoğulları, ifadesinde, karısının kendisini aldattığını iddia ederek "Tüm bunlara rağmen onu affetmeyi düşünüyordum. Olay günü eve gidip, kapıyı çaldım. Eşim kapıyı açtı, konuşurken bana hakaret etti. Ben de evde bulunan silahı alarak ateş ettim. Ondan sonra da olay yerinden kaçtım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN