“Kardeş Belediyecilik” projesinin ilk toplantısı yapıldı

“Kardeş Belediyecilik” projesinin ilk toplantısı yapıldı

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Büyükşehir Belediyeleri ile il ve ilçe belediyeleri arasında ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal vb. ilişkileri geliştirmek amacıyla faaliyete geçirilen “Kardeş belediyecilik” projesinin ilk çevrimiçi zoom toplantısına katıldı.

Bu kapsamda Ankara Büyükşehir belediyesi ile 16 ilçe belediyesi, Ankara dışı 8 il belediyesi ve 28 ilçe belediyesinin kardeş kent olunması öngörülüyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin de dahil olduğu proje kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda projede yer alan belediyelerin tanışması ve iletişime geçmeleri amacıyla Çevrimiçi Zoom Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Ankara Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN