Ayhan Bora Kaplan'ın vurulan personeli şikayetini çekti, tahliye geldi

Ayhan Bora Kaplan'ın vurulan personeli şikayetini çekti, tahliye geldi

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'a ait gece kulübünün güvenlik şefi S.T.'yi tabancayla yaraladığı için 10 Mayıs'ta tutuklanan Doğukan Akbaba, S.T.'nin şikayetini geri çekmesi üzerine tahliye edildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Çukurambar Mahallesi'nde, 9 Mayıs'ta gece saatlerinde yaşanan silahlı saldırı olayı yargı sürecinde yeni bir gelişmeyle gündeme geldi. Suç örgütü lideri olmakla yargılanan Ayhan Bora Kaplan’a ait gece kulübünün güvenlik şefi S.T.’yi tabancayla yaralayan Doğukan Akbaba, şikayetin geri çekilmesi üzerine 4 Haziran'da tahliye edildi.

OLAYIN GELİŞİMİ

Olay, 9 Mayıs günü saat 03.00 sıralarında, Ayhan Bora Kaplan’a ait gece kulübünün bitişiğinde işletmecilik yapan Doğukan Akbaba (22) ile kız arkadaşıyla birlikte işletmesinden çıkarken başladı. İddiaya göre, kapıda bulunan ve Bora Kaplan’ın çalışanlarından olan bir korumayla tartışmaya başlayan Akbaba, bu sırada güvenlik şefi S.T.'nin de olaya müdahil olmasıyla tartışmayı büyüttü. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga son buldu ve Akbaba olay yerinden ayrıldı.

Ancak, kısa bir süre sonra otomobiliyle geri dönen Akbaba, tartıştığı S.T.'nin bacağına tabanca ile bir el ateş etti. Olay yerinden kaçan Akbaba, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı ve "kasten yaralama" suçundan tutuklandı. Yaralanan S.T. hastaneye kaldırıldı ve bir gün sonra taburcu edildi.

TAHLİYE KARARI

10 Mayıs'tan bu yana tutuklu bulunan Doğukan Akbaba, 4 Haziran’da tahliye edildi. Tahliye kararının, S.T.’nin şikayetini geri çekmesi üzerine verildiği öğrenildi. Akbaba'nın tahliyesinin ardından yakınları, sosyal medya hesaplarından Akbaba'nın cezaevinden çıkışı ve yeniden işinin başında olduğunu gösteren fotoğrafları paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN