AK Parti'den Kızılcahamam'da partililere 'kibir' uyarısı: Şatafatlı hayattan kaçının!

AK Parti'den Kızılcahamam'da partililere 'kibir' uyarısı: Şatafatlı hayattan kaçının!

Kızılcahamam’daki AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda, 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının nedeni olarak görülen “kibir” konusu ele alındı. Genel Merkez yönetimi partililere "Tevazu, gayret ve samimiyeti elden bırakmayın. Aşırı lüksten, aşırı gösterişten ve şatafatlı hayattan kaçının. Vatandaş ile aranıza duvar örmeyin." uyarısı yaptı.

Kızılcahamam’da gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda 'kibir' konusu gündeme geldi. 'Kibir' 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının nedenlerinden biri olarak görülüyor.

Türkiye gazetesinden Emrah Öcan’ın aktardığına göre, genel merkez yönetimi partililere “Kibri bir tarafa bırakın. Tevazu, gayret ve samimiyeti elden bırakmayın. Aşırı lüksten, aşırı gösterişten ve şatafatlı hayattan kaçının. Vatandaş ile aranıza duvar örmeyin. Vatandaşın hoşlanmayacağı bir hayat tarzı benimsemeyin. Partimizin kuruluş amacını ve halka hizmet mottosunu unutmayın. Daima halkla birlikte halkın içinde olun” uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN