Yıkımı gerçekleştirilen bina yandaki az hasarlı binanın üzerine devrildi: Binamızı onarırken ikinci bir depremi yaşadık

Yıkımı gerçekleştirilen bina yandaki az hasarlı binanın üzerine devrildi: Binamızı onarırken ikinci bir depremi yaşadık

Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır hasar gören Hatay’da yıkım çalışmaları devam ediyor. Defne ilçesi 6 katlı bir bina yıkılırken, iş makinesinin darbesiyle yanındaki 6 katlı az hasarlı binanın üzerine devrildi. Olayda yaralanan olmazken, az hasarlı bina orta derecede hasar aldı. Olay yerinde toz bulutları oluştu ve vatandaşlar panik yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören Hatay’da, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Defne ilçesi Aşağıokçular Mahallesi'nde bir firma, 6 katlı bir binanın yıkımını üstlendi. Ancak yıkım esnasında iş makinesinin darbesiyle bina, yanındaki 6 katlı az hasarlı binanın üzerine devrildi.

Olay sırasında etrafı toz bulutları kapladı ve vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Şans eseri herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, az hasarlı binada orta derecede hasar oluştu. Yıkım sesleri, çevredeki vatandaşlarda deprem korkusunu yeniden tetikledi.

h4dfh4d4fh.jpg

“BİNAMIZI ONARMAYA ÇALIŞIRKEN İKİNCİ BİR DEPREMİ YAŞADIK”

Yıkım için komşularının özel firmayla anlaştığını dile getiren Ahmet Ağbat, "Komşularımız yıkım kararı almışlar ama nasıl bir firmayla anlaşmışlar bilemiyorum. Normalde kendi binalarını yıkarken bizim binanın üzerine devirdiler. Bu şekilde nasıl yıkım olur anlamadım. Bu bina yan tarafa, insanların veya araçların üzerlerine düşebilirdi. Hiçbir önlem almadan böyle yıkım yaptılar. Bizim binaya daha fazla zarar verdiler. Benin binam az hasarlıydı. Az hasarlı binamızı düzeltmeye çalışırken ikinci bir depremi yaşadık. Nasıl olacak ben de bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN