Burası havuz değil deniz! Ne yosun var ne taş, 5 metreden bile dibi görünüyor: Kimse keşfetmeden gidin

Burası havuz değil deniz! Ne yosun var ne taş, 5 metreden bile dibi görünüyor: Kimse keşfetmeden gidin

Muğla’da bulunan bu yer resmen Türkiye’nin gizli kalmış cenneti. Gören havuz sansa da bu denizde ne yosun var ne taş. Üstelik 5 metreden bile dibi görünüyor. İşte, görenleri hayran bırakan o muhteşem adres…

Yaz tatili geldi herkes yavaş yavaş rotasını belirledi. Ancak siz hala gönlünüze göre tatil yapacak, berrak suyunda yüzerken, el değmemiş tertemiz doğanın içinde kendinizi dinleyeceğiniz bir yer keşfedemediyseniz burayı sakın kaçırmayın…

akbuk-koyu-mugla-1.jpg

CAM GİBİ DENİZİYLE BÜYÜLÜYOR

Muğla Menteşe’ye bağlı olan Akbük Koyu, Gökova Körfezi’nde bulunuyor. Koy Muğla halkı tarafından Akyaka olarak da anılıyor.

akbuk-koyu-mugla-2.jpg

Küçük çakıllı ve cam gibi deniziyle gören herkesi büyüleyen bu koyda 5 metre derinde bile denizin dibini görmeniz mümkün. Ormanların arasında kalmış berrak deniziyle hayran bırakan koyu bir kere görenler tekrar gitmek için can atıyor.

akbuk-koyu-mugla-3.jpg

Üstelik bölgede konaklamak için pansiyon, bungalov seçeneği bulunurken, camping alanları da mevcut. Eğer hala tatilde nereye gideceğinize karar veremediyseniz, Akbük Koyu için hemen hazırlıklara başlamalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN