65 yaş üzerine sınırsız, öğrencilere yüzde 75 indirim müjdesi! Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada devrim yaptı

65 yaş üzerine sınırsız, öğrencilere yüzde 75 indirim müjdesi! Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada devrim yaptı

Şehir içi toplu taşıma fiyatları son zamanlarda yüksek rakamlara ulaşırken, o Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada devrim yaptı. 65 yaş üzeri vatandaşlar ile öğrencileri kapsayan yeni düzenleme duyanları havaya uçurdu…

ESMAGÜL KOÇAK

Son zamanlarda birçok büyükşehirde toplu taşıma ücretlerine zam uygulaması yapılırken, o belediyeden gelen haber yüzleri güldürdü. Toplu taşıma tarifelerinde yeni bir düzenlemeye giden belediye, 65 yaş üzeri vatandaşlar ve öğrenciler için güzel haberi duyurdu…

65 YAŞ ÜZERİNE SINIRSIZ BİNİŞ, ÖĞRENCİLERE YÜZDE 75 İNDİRİM MÜJDESİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşıma ile ilgili aldığı yeni kararla vatandaşın yüzünü güldürdü. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BURULAŞ tarafından yapılan açıklamada alınan yeni kararla birlikte 1 Ağustos tarihinden itibaren yolcu taşıma tarifesinin öğrencilere yüzde 75 indirimli, 65 yaş üzeri vatandaşlara da sınırsız ücretsiz olacağı bildirildi.

Söz konusu açıklamada; maliyetlerdeki artışın vatandaşa olabildiğince az yansıtma çabası güdüldüğü belirtilerek, 1 Ağustos 2024 tarihi itibari ile toplu taşıma tarifesinin şu şekilde uygulanacağı bilgisi paylaşıldı:

  • Tam bilet fiyatı 20 TL
  • Öğrenci biletleri tam bilet fiyatından yüzde 75 indirimli olarak 5 TL
  • 65 yaş üzeri vatandaşların sınırlı biniş hakları sınırsız olarak güncellenmiştir.

bursada-65-yas-uzeri-ve-ogrenciler-icin-toplu-tasima-duzenlemesi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN