18-25 yaş arası merakla bekliyordu! Bakanlık açıkladı: Tamamen ücretsiz! Başvurular başladı

18-25 yaş arası merakla bekliyordu! Bakanlık açıkladı: Tamamen ücretsiz! Başvurular başladı

18.25 yaş aralığında bulunan gençleri ilgilendiren o açıklama Gençlik ve Spor Bakanlığından geldi. 25 ilde düzenlenecek tamamen ücretsiz olacak. Herkes dört gözle bu anı bekliyordu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 25 ilde düzenlenecek gençlik kampı için detayları paylaştı. Tamamen ücretsiz olan gençlik kampının başvuru tarihleri merak edilirken detaylar araştırılmaya devam ediliyor.

38 ŞEHİRDE KAMP FIRSATI

Gençlik ve Spor Bakanlığı her yıl düzenlediği gençlik kamplarının bu yıl başvuru süresi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan 25 şehirden 11'inin deniz 27'sinin doğa olmak üzere toplam 38 farklı gençlik kampından oluştuğu belirtildi. Tamamen ücretsiz olacak kamplara başvuruların ise 7 Haziran’da tamamlandı.

GENÇLİK KAMPLARI

Gençlik kamplarının öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu, söz konusu kampların eğitim ve öğretim yılı boyunca yaz tatili bekleyen öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunun altını çizdi. GSB olarak gençlere Hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Efendioğlu, 15-25 yaş aralığında her gencin başvuruda bulunabileceğini de aktardı. Kamp kapsamında yüzme, yat gezisi, spor aktiviteleri, halk oyunları, tiyatro, müzik ve daha birçok farklı etkinlik sunulmaktadır. Öğrenciler bol bol gezerken aynı zamanda kültürel faaliyetlerden de yararlanacak.

GSB kamp başvuru 2020 Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB kamplarına kimler katılabilir?

Gezi kamplarının yanı sıra 8 Temmuz tarihinde başlayan başvurular ile birlikte seyahat severler de KYK yurtlarında ücretsiz konaklama fırsatından yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN