Tartıştığı kadını uzun namlulu silahla vurdu!

İstanbul Eyüpsultan'da bir kadın, tartıştığı iddia edilen adam tarafından uzun namlulu silahla sırtından vuruldu. Saldırgan tutuklandı. Sırtına isabet eden kurşunla ağır yaralanan kadının hayati tehlikesi devam ediyor. O anlar kameralara yansıdı.

Yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları, katiller caydırıcı cezalar almadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetleri durmuyor. Korkunç olay, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana geldi. Şevval Zeliha Kartal isimli kadın, iddiaya göre arkadaşları İsmail K., Sezai A. ve Murat K. ile birlikte içki içmek için buluştu. Yol kenarında otluk alanda oturan gruptan İsmail K.,ile Şevval Zeliha Kartal arasında tartışma çıktı. İsmail K., arkadaşlarının yanından ayrılarak çalıştığı iş yerinin deposundan aldığı uzun namlulu silahla Kartal'a ateş etti.

9757605.jpg

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Sırtına isabet eden kurşunla kanlar içerisinde yere yığılan kadın hastaneye götürdü. Hastanede tedavi gören Kartal'ın hayati tehlikesi devam ediyor.

gggggg.jpg

TUTUKLANDI

Polis İsmail K.'yi çalıştığı deponun güvenlik kulübesinde yanında ateş ettiği silahla birlikte yakaladı. Şüpheli "kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edilen saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Şevval Zeliha Kartal, Sezai Akarsu ve Murat Karasu'nun yürüdüğü esnada İsmail Keçi'nin arkadan silahla ateş ettiği görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN