Tel Aviv yönetimi İsrail'in kuzeyini uçuşlara kapattı

Tel Aviv yönetimi İsrail'in kuzeyini uçuşlara kapattı

İsrail'in Beyrut ve Tahran'daki son zamanlardaki askeri operasyonlarının ardından bölgede yaşanan gerilim, ülkenin hava sahasında kısıtlamaya yol açtı.

İsrail yönetimi, Beyrut'taki ve Tahran'daki saldırıların ardından bölgede yaşanan gerilim nedeniyle Hadera kentinden itibaren ülkenin kuzeyindeki hava sahasını uçuşlara kapattı.

Uçuş yasağının 24 saat boyunca uygulanacağı, bölgedeki kara yollarına ilişkin ise herhangi bir kısıtlama getirilmediği ifade edildi.

İsrail ordusu, dün Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği hava saldırısında Hizbullah'ın komutanlarından Fuad Şükür'ü öldürdüğünü duyurmuştu.

Bu sabah erken saatlerde ise Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen suikastta hayatını kaybetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN