Erdoğan Macron'un davetini neden katılmadığını böyle anlattı: 13 yaşındaki torunum beni uyardı olimpiyat açılışına gitmedim

Erdoğan Macron'un davetini neden katılmadığını böyle anlattı: 13 yaşındaki torunum beni uyardı olimpiyat açılışına gitmedim

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, Paris'te düzenlenen olimpiyatlara neden katılmadığını "13 yaşındaki torunum beni uyardı. 'LGBT gösterisi yapacaklar' dedi. Olimpiyat açılışına gitmedim" diyerek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan'ın gündeminde Olimpiyat açılışından, İsrail'in 'Saddam' tehdidine kadar birçok konu vardı. İsrail'in tehdidine 'Biz yola kefenimizle çıktık' diyen Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un 'Olimpiyat' davetine neden katılmadığını ise "13 yaşındaki torunum beni uyardı. 'Dede gitme' dedi, 'Orada LGBT gösterisi yapacaklar' dedi. Çıkardı bana Instagram’dan o görüntüleri. 'Tamam kızım gitmeyeceğim' dedim. olimpiyat açılışına gitmedim" diyerek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

-Biz PKK’nın Suriye uzantılılarıyla mücadele ederken CHP’li milletvekilleri ellerinde çantalarıyla ülke ülke ülke ülke dolaşarak PKK'lı canilere çiçek çocuklar diyerek aklamaya çalışıyordu. Biz FETÖ’cü alçaklarının kurumlarına karşı tedbir alırken CHP’li yöneticiler örgütün paçavraları önünde poz veriyor, destek açıklaması yapıyor.

-Ne söylüyorsak bölgemizde kanın durması için söylüyoruz. Biz İstiklal Marşı bile "Korkma" diye başlayan bir milletiz. Klavye soytarılarının hadsiz mesajları bizi korkutmaz, inandığımız yoldan ayırmaz...

-Bizi darbeyle yok etmek isteyenler oldu tamamını ya meydanlara ya da dağlara gömdük.

CHP’YE MAVİ VATAN TEPKİSİ

-CHP'nin Türkiye ile ve Türkiye'nin çıkarlarıyla alıp veremediği nedir? İktidara muhalefet etmek ayrıdır, Türkiye'nin rakiplerine lojistik destek sağlamak ayrıdır. Biz CHP'den bizimle her konuda aynı düşüncede yer almasını asla beklemiyoruz. Milli meselelerde yerli ve milli duruş bekliyoruz. Bu tarz açıklamalarla ülkemize zarar vermesinler, gölge etmesinler yeter biz onlardan başka ihsan istemiyoruz. Ana vatanımızın ayrılmaz parçası olan mavi vatanımıza sahip çıkma noktasında en küçük geri adım atmayacağız.

-Bunu böyle bilsinler, Türkiye'nin ve Kıbrıs Türkleri'nin haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Dış politika bağlamında şu gerçeği vurgulamak isterim, biz 2200 yıldan fazla devlet geleneği ve devlet aklı olan milletiz. Başkaları gibi sadece 50-100 yıllık birikimle değil binerce yılın merceğinden bakıyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Hamlelerimizi buna göre tayin ediyoruz. Biz başına vurulunca ekmeği alınan bir ülke değiliz.

'BİZ BU YOLA KEFENİMİZLE ÇIKTIK'

-İsrail'in küstah açıklamaları karşısında milletimizin dik ve dirayetli duruşunu çok kıymetli buluyorum. Türkiye mazlum Filistin'in yanındadır. Birileri rahatsız olsa da bu tavrını koruyacaktır. İstedikleri kadar çirkinleşsinler Tayyip Erdoğan’ın hakkı haykırmasına engel olamazlar, biz bu yola kefenimizle çıktık. Biz bu günlere halkın ve hakkımızın desteğiyle geldik. Bize gazete manşetlerinden ömür biçenler oldu ama yanıldılar. Bizi rahmetli Menderes ve arkadaşlarının sonlarıyla tehdit edenler oldu ama avuçlarını yaladılar. Biz bu yola kefenimizle çıktık.

LGBT

-LGBT'ye korkudan ses çıkaramıyorlar. CHP, DEM çıkarmasa ne yazar. LGBT daha pervasız bir hale geliyor. Korku iklimini oluşturuyorlar. Karşımızda doğrudan bir yönelim değil sapkınlık var. Sapkın akımlarla küresel güçlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Hamiliğini bölücü örgütlerin siyasi uzantılarını ve CHP'nin yapması ibret vericidir.

OLİMPİYAT AÇILIŞI

-Paris'te sahnelenen rezaletin herkes için toparlanma vesilesi olacağına inanıyorum.

-Paris 2024 Olimpiyatlarında sahnelen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne seri. Macron beni davet etti, ben de 'gelebileceğimi' söyledim. 13 yaşındaki torunum 'dede gitme' dedi, 'orada LGBT gösterisi yapacaklar' dedi. Çıkardı bana Instagram’dan o görüntüleri. 'Tamam kızım gitmeyeceğim' dedim.

-Bakınız bizim inancımızda insan yaradılmışların en şereflisidir. İnsanın bu dünyadaki çabası yüksek bir ahlak üzerine yücelmektir. Paris’te yapılmak istenen ise eşrefi mahlukat olan insanı hayvanlardan daha aşağı seviyeye çekme projesidir.

SOKAK KÖPEKLERİNİN UYUTULMASI

-Tüm vekillerimizi yasa için tebrik ediyorum. Tamamı yalandan oluşan muhalefetin yaptıklarına rağmen yasa Meclis'ten geçmiştir. Ailelerimize ve medyaya teşekkür ediyorum. Milletimizin acil çözüm beklediği konulardan biri olan başı boş köpek meselesini inşallah kısa sürede hal yoluna koyacağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (41)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
41 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN