Arkadaşının çocuğunu ruhsatsız tabancayla 'kazara' vurdu: Şüpheli serbest bırakıldı

Arkadaşının çocuğunu ruhsatsız tabancayla 'kazara' vurdu: Şüpheli serbest bırakıldı

Adana’da ruhsatsız tabancasıyla arkadaşına misafirliğe giden bir kişi, silahın kazara ateş alması sonucu 7 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu ve olayın şüphelisi mahkemece serbest bırakıldı.

Adana'da trajik bir olay yaşandı. Yeni aldığı ruhsatsız tabancayı arkadaşına göstermek isteyen bir kişi, silahın kazara ateş alması sonucu 7 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay, misafirlik amacıyla bir araya gelen iki aile arasında gerçekleşti. Silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu ağır yaralanan küçük çocuk, olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli olarak gözaltına alınan kişi, mahkemeye çıkarıldıktan sonra serbest bırakıldı.

OLAY NASIL OLDU?

24 Temmuz günü Adana'nın Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde trajik bir kaza yaşandı. İsa H., arkadaşının evine yaptığı ziyarette yeni aldığı ruhsatsız tabancasını arkadaşına göstermek üzere çıkardı. Ancak tabanca, kazara ateş aldı ve kurşun, Mehmet Yeşil’in 7 yaşındaki oğlu Zekariye Yeşil’e isabet etti. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan küçük çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİNİN DURUMU

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İsa H. ile birlikte evde bulunan Ahmet D. ve Ömer B.’yi gözaltına aldı. İsa H.’nin emniyetteki ifadesinde, tabancanın kendisinin elindeyken kazara ateş aldığını belirttiği öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen İsa H., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İsa H.’nin emniyetteki ifadesinde silah kendisinin elindeyken ateş aldığını söylediği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN