Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Dünya starı gitmeyi kafasına koydu. Mourinho Roma'nın 1.90'lık devini getiriyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Dünya starı gitmeyi kafasına koydu. Mourinho Roma'nın 1.90'lık devini getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları devam ediyor. Özellikle forvet hattına hızlı bir santrafor isteyen Kanarya'dan yeni bir hamle geldi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Dünya starı gitmeyi kafasına koydu. Mourinho Roma'nın 1.90'lık devini getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Dünya starı gitmeyi kafasına koydu. Mourinho Roma'nın 1.90'lık devini getiriyor.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Forvete En Nesyri'yi transfer eden sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fotospor'da yer alan habere göre Edin Dzeko ayrılıkta ısrar ederse, Mourinho'nun AS Roma'ya götürdüğü Eldor Shomurodov Fenerbahçe'ye transfer edecek.

yeni-proje-2024-07-30t111103-406.jpg

DÜNYA STARI GİTMEYİ KAFASINA KOYDU! MOURINHO ROMA'NIN 1.90'LIK DEVİNİ GETİRİYOR

Hajduk, Dzeko'yu istiyor ancak Hırvatların parası yetmiyor. Soru sadece maaşının karşılanması değil, aynı zamanda Fenerbahçe'nin de istediği bir bonservis var. Ancak Dzeko ayrılıkta ısrar ederse gitme ihtimali artacak. Fenerbahçe ise "olursa" diye alternatif arayışında. Hedefteki isimlerden birisi Mourinho'nun AS Roma'ya götürdüğü Eldor Shomurodov… 29 yaşındaki oyuncu için İtalyan ekibiyle bir ön görüşme yapıldı. Sezonu Cagliari'de kiralık oynayan Özbek oyuncunun şartları soruldu.

yeni-proje-2024-07-30t111323-478.jpg

Shomurodov ilk tercih değil ancak yeni TFF'nin "mavi kart" ve "Türki Cumhuriyet" kararı devam ederse ya değişmezse Özbek oyuncu alınacak... yoksa çok fazla üzerinde durulmayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni kuralıyla birlikte, Türki Cumhuriyetler'de doğmuş oyunculardan biri kadroda yerli statüsünde sayılabilecek. Özbekistan doğumlu Shomurodov da bu nedenle yabancı kontenjanını doldurmayacak. Eldor Shomurodov, 2021 yılında 18 milyon euroluk bonservis bedeliyle Genoa'dan Roma'ya transfer oldu. Özbek futbolcu, geçen sezon devre arasında Spezia'ya kiralandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN