Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer süreçlerini gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yarışının içinde olmak isteyen sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray'da geçen sezon yabancı kuralına takıldığı için kiralanan Yusuf Demir'in bu sezonki geleceği belli oldu.

yeni-proje-2024-07-30t130052-578.jpg

OKAN BURUK 21 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Galatasaray, Yusuf Demir'i geçen sezon Basel'e kiralık olarak göndermişti. Sarı-kırmızılılar, bu sezon da 21 yaşındaki futbolcuyu kiralamak istiyor. Ancak sarı-kırmızılıların planı Yusuf Demir'i bu sezon daha göz önünde bir kulübe kiralamak. Futbolcunun kiralık gittiği kulüpte durumu yakından takip edilecek. Yusuf Demir'in kiralık gittiği kulüpteki performansına göre önümüzdeki sezonlar için yeni bir karar verilecek.

yeni-proje-2024-07-30t130108-213.jpg

Yusuf Demir, 2 Haziran 2003'te Avusturya'nın Wien kentinde dünyaya geldi. Futbola Rapid Wien'in altyapısında başlayan Yusuf Demir, 2021 yazında Barcelona'ya 1 yıllığına kiralandı. Devre arasında kulübü Rapid Wien'e geri dönen Yusuf Demir, 2022 yaz transfer döneminde Galatasaray'a 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Sarı-kırmızılılarla 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Yusuf Demir'in güncel piyasa değeri ise 2.7 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN