Jose Mourinho Fenerbahçe camiasına kötü haberi canlı yayında duyurdu! 'Olmayacak...'

Jose Mourinho Fenerbahçe camiasına kötü haberi canlı yayında duyurdu! 'Olmayacak...'

Lugano'yu eleyen Fenerbahçe'de Jose Mourinho, sarı-lacivertli camiaya kötü haberi canlı yayında duyurdu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-4 mağlup ettiği Lugano'yu Kadıköy'de 2-1 ile geçen Fenerbahçe, 3. eleme turunda Lille ile eşleşti. Fransız ekibini eleyerek Devler Ligi'ne kalmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Jose Mourinho, camiaya kötü haberi canlı yayında verdi.

Devler Ligi'nde play-off turuna kalmak için 6 Ağustos'ta deplasmanda Lille ile karşılaşacak Fenerbahçe, 13 Ağustos'ta ise rakibini Kadıköy'de ağırlayacak. Fransız ekibini eleyerek play-off turuna kalmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Mourinho, sarı-lacivertli camiaya kötü haberi duyurdu.

Lugano karşılaşması sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Portekizli teknik adam Fred'in Lille eşleşmesinde sahada olmayacağını duyurdu.

Mourinho açıklamasında "Futbol, roket bilimi değil. Oyuncuların hepsi birbirinden farklı. En-Nesyri henüz takımla çalışmadı, Maximin ve Oğuz oynamadı. Takım haftalar geçtikçe üzerine koyacaktır. Fred bugün bir sakatlık yaşadı, tahminimce Lille turunda Fred olmayacak" diye konnuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN