'Günde 10 bin lira kazanıyor' denilip sosyal medyada linç edilmişti: Yaşlı adamın acı gerçeği ortaya çıktı

'Günde 10 bin lira kazanıyor' denilip sosyal medyada linç edilmişti: Yaşlı adamın acı gerçeği ortaya çıktı

Elazığ'da belediye ekipleri tarafından yakalanarak günde 10 bin 780 TL para topladığı iddia edilen yaşlı adamın aslında engelli bir birey olduğu ve köy halkının yardımlarıyla geçimini sağladığı ortaya çıktı.

Elazığ'da bir dilencinin günde 10 bin 780 lira topladığı iddiası, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı. Ancak olayın ardından ortaya çıkan gerçekler, bu iddiaların doğru olmadığını gösterdi. AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla olayın perde arkasını anlattı.

'ELİNDEKİ PARA KÖYLÜLERİN YARDIM PARASI'

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yaşlı adamın dilenci olmadığını ve sağlık durumunun iyi olmadığını belirtti. Nazırlı, köy muhtarının kendisini arayarak yaşlı adamın gariban bir vatandaş olduğunu ve elindeki parayı köylülerin yardımıyla topladığını söylediğini ifade etti.

Milletvekili Nazırlı, yaşlı adamın hem dilenci olarak lanse edildiğini hem de parasının alındığını belirterek, Valiye durumu ilettiğini ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Sosyal medyada linç edilen yaşlı adamın aslında engelli bir birey olduğu ve köy halkının yardımlarıyla yaşadığı haberi, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN