Davutoğlu'ndan Tunceli'deki şehitler için taziye mesajı: Milletimizin başı sağ olsun

Davutoğlu'ndan Tunceli'deki şehitler için taziye mesajı: Milletimizin başı sağ olsun

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerler için başsağlığı diledi ve yaralı askerlere acil şifalar temennisinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde meydana gelen üzücü kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş için başsağlığı mesajı yayımladı. Kazada yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu'ya da acil şifalar diledi.

"ŞEHİTLERE ALLAH'TAN RAHMET"

Davutoğlu, yaptığı açıklamada, şehit askerlerin Türk milletinin kahraman evlatları olduğunu belirterek, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum," ifadelerini kullandı. Bu trajik olayın tüm ülkeyi derinden etkilediğini vurgulayan Davutoğlu, şehitlerin aziz hatıralarının her zaman yaşatılacağını belirtti.

"YARALI ASKERE ACİL ŞİFALAR"

Kazadan yaralı olarak kurtulan Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu’ya acil şifalar dileyen Davutoğlu, "Yaralı askerimize en kısa zamanda şifa bulmasını temenni ediyoruz. Kendisi ve tüm yaralılarımız için dualarımız eksik olmasın," şeklinde konuştu.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Davutoğlu, açıklamasında milletin başının sağ olduğunu belirterek, "Bu acı olayın ardından milletimizin başı sağ olsun. Hep birlikte bu zor günleri aşacağız ve şehitlerimizin hatırasını yaşatacağız," dedi. Şehit ailelerinin ve yaralı askerlerin yanında olduklarını belirten Davutoğlu, tüm ulusun bir bütün olarak kenetlenmesi gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN