Game of Thrones’un yıldızı Emilia Clarke Dior Jewelry için kamera karşısına geçti

Game of Thrones’un yıldızı Emilia Clarke Dior Jewelry için kamera karşısına geçti

Geçtiğimiz ay Esquire tarafından ‘Yaşayan En Çekici Kadın’ seçilen Game of Thrones`un Khaleesi’si güzel ve başarılı yıldızı Emilia Clarke, Dioru’un Rose des Vents mücevher koleksiyonu için kamera karşısına geçti.

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Khaleesi karakteriyle tanıdığımız 29 yaşındaki İngiliz yıldız Emilia Clarke, ne zaman platin peruğunu çıkardı, bütün moda otoritelerin dikkatini üzerine çekti. Geçtiğimiz Haziran ayında Esquire tarafından 2015 yılının yaşayan en çekici kadını seçilen oyuncu, Oscar de la Renta’dan Rosie Assoulin’e, Balenciaga’dan Dolce & Gabbana’ya kadar pek çok ünlü moda markası için objektif karşısına geçti. Ancak Emilia Clarke’ın Dior ile işbirliği hepsinden daha fazla konuşulacağa benziyor.

15-11/17/bts2.jpg

Çarşamba günü Fransız moda evi Rose des Vents mücevher koleksiyonun tanıtımı için Emilia Clarke’ın yeni yüzleri olduğunu açıkladı. Markanın yeni takı koleksiyonu Rose De Ventsfine için kamera karşısına geçen Clarke'nin bu ilk lüks marka kampanya çalışması oldu. Patrick Demarchelier tarafından çekilen kampanya fotoğraflarında Clarke kesinlikle büyüleyici görünüyor.

15-11/17/emilia-clarke-dior-660x373.jpg

Dünyaca ünlü Dior, daha önce Rihanna, Charlize Theron, Jennifer Lawrence, Marion Cotillard,Charlize Theron, Natalie Portman, Johnny Depp ve Robert Pattinson gibi yıldızlarla da çalıştı. Game of Thrones’un güzel ve başarılı oyuncusu Emilia Clarke, Rose des Vents adını taşıyan muhteşem mücevher koleksiyonunu ilk defa ünlü bir yıldıza emanet etti.

15-11/17/emilia.pngEmilia Clarke, kampanya fotoğrafını Instagram hsabından da paylaştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN