TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! Başvurular bugün başladı:10 bin TL taksitlle ev sahibi olun!

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! Başvurular bugün başladı:10 bin TL taksitlle ev sahibi olun!

TOKİ kura çekilişleri ile birlikte Türkiye'nin farklı şehirlerinde vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmaya devam ediyor. İstanbul, Ankara, Afyonkarahisar ve Türkiye'nin farklı İllerinde 400.709 TL peşinat bedeli ile 10.017 TL'den başlayan taksitlerle taşınmaz satışı yapılacağı belirtildi. İşte TOKİ konut satış detayları…

Dar gelirli vatandaşların yardımına koşan TOKİ yeni projesi ile birlikte 2+1 ve 3+1 olmak üzere kura çekilişi ile vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapacak. İstanbul, Ankara, Afyonkarahisar başta olmak üzere farklı şehirlerde yapılacak konut satışları içinde detaylar paylaşıldı. İşte TOKİ konut satış detayları…

42 KONUT SATIŞA ÇIKARILACAK

TOKİ Afyonkarahisar ili Çobanlar ilçesi Zafer Mahallesi'nde gerçekleştirdi 158 konutluk projesi kapsamında 42 adet stok taşınmazın kura yöntemi ile satışa çıkarılacağını duyurdu. TOKİ satışı yapılacak konutlar için başvuruların 16-27 Eylül 2024 tarihlerini işaret etti. Internet başvurularının e-devlet üzerinden yapılabileceği aktarılırken son başvuru tarihinin 26 Eylül 2024 olduğu vurgulandı. Bunun yanı sıra başvuru bedelinin 2.000 TL olduğu da belirtildi.

toki-basvuru.jpg

Başvuruda bulunacak vatandaşların T.C. Ziraat Bankası AŞ. Çobanlar Şubesi üzerinden başvuru yapabileceği aktarıldı. Bunun yanı sıra e-devlet sistemi üzerinden de başvurular gerçekleştirilebilecek. TOKİ bünyesinde yapılacak konut satışları 2+1 ve 3+1 olarak satışa çıkarılırken kura tarihi 8 Ekim 2024 olarak açıklandı.

400 BİN TL PEŞİNAT İLE SATIŞI YAPILACAK

Afyonkarahisar'da satışı yapılacak konutlar için en uygun taşınmaz 400.709,96 TL peşinat ile satışa çıkarılacak. Satışlar doğrultusunda 10.000-7,75 TL taksit ile satılacak konutun vade sayısı 120 olarak belirtildi. Konutlarda %25 peşinat ve 120 ay vade seçeneği belirtilirken imzalama aşamasında başvuru bedelinin düşürüleceği de aktarıldı. Taksit ödemelerinin sözleşme imzalama tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak aktarıldı.

toki-konut-proje.jpg

Hak sahiplerinin konutlarına ait borç bakiyesi ve aylık taksitlerinin her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez bir önceki 6 aylık dönemde ise memur maaş artışı oranını göre artırılacaktır. İlk dönemsel artış Ocak 2025 tarihi itibarıyla yapılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN