Dua Lipa hayalini gerçekleştirdi

Dua Lipa hayalini gerçekleştirdi

Pop müziğin yükselen yıldızı Dua Lipa, yıllardır hayalini kurduğu Glastonbury sahnesinde cuma akşamı başrolü aldı. 100 bin kişilik bir kalabalığa dans hitlerini seslendiren Lipa, bu başarıyı yıllar önce hedeflediğini ve hayallerinde spesifik olmanın önemini vurguladı.

Dua Lipa, bu yaz İngiltere'deki Glastonbury müzik festivalinde sahne alarak kariyerinde büyük bir adım attı. Kalabalık bir alanda yaklaşık 100.000 kişiye dans hitlerini seslendiren Lipa, aslında bu anı yıllardır hayal ettiğini belirtti. Özellikle, cuma gecesi sahne almayı hayal etmişti, çünkü hafta sonunun geri kalanını festivalde eğlenerek geçirmek istiyordu. "Hayallerinizde spesifik olmanız gerekiyor," diyen Lipa, bu hedefini net bir şekilde belirlemişti.

DUA LİPA'NIN YILDIZLIĞA UZANAN YOLCULUĞU

29 yaşındaki pop yıldızı, başarıyı hayal etmekle kalmayıp, ona ulaşmak için de büyük bir çaba sarf etti. Arnavutçada "aşk" anlamına gelen Dua ismini taşıyan Lipa, Londra'da dünyaya geldi. Ailesi, Bosna Savaşı'nın patlak vermesinin ardından 1992 yılında Kosova’dan İngiltere’ye taşındı. Dua, 9 yaşında şarkı dersleri almaya başladı, ancak ailesi 11 yaşında Kosova’ya geri döndü. Genç yaşta İngiltere’ye dönme kararı alan Lipa, burada bir pop yıldızı olmayı hedefledi.

whatsapp-image-2024-09-16-at-09-09-43-1.jpeg

Londra’ya döndükten sonra YouTube'da cover şarkılar yaparak tanınmaya çalıştı. İlk albüm anlaşmasını Warner Brothers ile imzalayan Dua, 2017'de "New Rules" şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı. Bu şarkı, onu Amerika'da da bir yıldız haline getirdi ve Grammy ödülleri kazandı.

GLASTONBURY SAHNESİNE ÇIKMA HAYALİ

Dua Lipa'nın Glastonbury'de sahne alması tesadüf değildi. Küçük mekanlarda sadece 10 kişi önünde performans sergilediği günlerden bugüne kadar gelen Lipa, festivalde bir cuma akşamı sahne almayı yıllar önce hayal etmişti. Hem kariyer yolculuğu hem de başarı hikayesi, genç yaşta yaptığı fedakarlıkların ve azmin bir sonucu oldu.

Dua Lipa'nın başından beri inandığı bu büyük hayali gerçekleştirmesi, hayallerin nasıl gerçekleşebileceğinin bir kanıtı olarak hafızalarda yer etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN