Yarım asırdır kot üreten dev firmada kötü son! Dünyaca ünlü kot firması iflas bayrağını çekti! Çalışanları iş arıyor

Yarım asırdır kot üreten dev firmada kötü son! Dünyaca ünlü kot firması iflas bayrağını çekti! Çalışanları iş arıyor

Yarım asırdır ürettiği kotlarla dilden dile dolaşan ünlü firma Türkiye'de de yakından tanınıyordu. Dünyaca ünlü kot firması iflas bayrağını çekti. Çalışanlar döne döne iş arıyor.

Dünyaca ünlü firmalar ekonomik krizin eşiğinde çırpınıp duruyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada etkisini gösteren ekonomik kriz birçok firmanın sonu olurken dünyaca ünlü kot firması da krize daha fazla dayanamadı. Hollanda merkezli kot firması iflasını duyurdu. İşte tüm detaylar…

DÜNYACA ÜNLÜ KOT FİRMASI İFLAS ETTİ

Türkiye'de de yakından tanınan Hollanda merkezli kot pantolon firması Score iflasını duyurdu. Türkiye'de de e-ticaret siteleri üzerinden satılan kot pantolonlar artık tarihe karışacak.

Herkes İsmini Biliyordu: Ünlü Kot Pantolon Şirketi Resmen İflas Etti! - Yeni Marmara Gazetesi

Hollanda'da 50 satış mağazası bulunan ünlü markanın toplamda 450 çalışanı bulunuyordu. Girişimci Jan Peters tarafından 1981 yılında Apeldoorn'daki ilk mağazasını açan Score 43 yıllık serüvenini sonlandırdı.

Aynı sahibi ait olan kot firması 'Chasin' de ayakta kalamayan firmalar arasına adını yazdır Score’ın kardeş markası olarak bilinen Chasin, Garcia'nın sahibi JOG Group tarafından devralındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN