Yılların uzmanı açıkladı! İşte kiralanacak en ekonomik ve en konforlu 8 otomobil modeli

Yılların uzmanı açıkladı! İşte kiralanacak en ekonomik ve en konforlu 8 otomobil modeli

Araba kiralayacaklar dikkat! Yılların uzmanı açıkladı. Bu listeyi incelemeden araba kiralamayın. İşte kiralanacak en ekonomik ve en konforlu 8 otomobil modeli...

Yaz sezonunun uzaması, araç kiralama sektöründe hareketliliği artırdı. Özellikle tatil bölgelerinde yoğun talep gören kiralık araçlar, kullanıcılar için ekonomik ve konforlu bir ulaşım aracı olarak öne çıkıyor. Rent a car sektöründe uzun yıllar deneyime sahip olan Mehmet Seki, yakıt tüketimi, şanzıman ve model gibi çeşitli faktörleri göz önünde bulundurarak kiralamaya en uygun otomobilleri açıkladı.

KİRALIK ARAÇ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Mehmet Seki, araç kiralamada dikkat edilmesi gereken temel unsurlar arasında yakıt tüketimi ve şanzıman tipi gibi detayların bulunduğunu belirtti. Hem ekonomik hem de rahat bir seyahat için doğru araç seçiminin büyük önem taşıdığını vurgulayan Seki, en uygun 8 aracı sıraladı.

KİRALAMAYA EN UYGUN ARAÇLAR

Auto : Citroën C-Elysée, un carrosse low cost - Le Parisien

  1. Citroen C Elysee

5 yetişkin kapasiteli olan bu model, 2 büyük bavul taşıyabilme kapasitesi ve yolcu airbag sistemiyle öne çıkıyor. Dizel ve benzin seçenekleri bulunan C Elysee, manuel vites sevenler için ideal bir tercih.

  1. Fiat Egea

Özellikle manuel vites tercih edenler için popüler olan bu model, geniş iç hacmi ve 2 büyük bavul taşıma kapasitesi ile dikkat çekiyor. Dizel ve benzinli versiyonları bulunan Fiat Egea, yolcu airbag ve ABS sistemiyle güvenliği ön planda tutuyor.

  1. Fiat Egea Cross

Hem dizel hem de benzinli versiyonları bulunan Fiat Egea Cross, 5 yetişkin kapasiteli geniş bir araç. 1 büyük bavul alan bagajı ile daha kompakt bir kullanım sunarken, manuel şanzımanlı seçenekleriyle de tercih ediliyor.

  1. Fiat Egea Hybrid

Hybrid, benzin ve dizel seçenekleriyle kiralamada öne çıkan bir başka Fiat modeli. 5 yetişkin ve 2 büyük bavul kapasitesiyle geniş aileler ve gruplar için ideal bir seçenek olan Egea Hybrid, otomatik vites avantajı sunuyor.

  1. Renault Clio

Renault Clio, kompakt yapısı ve ekonomik yakıt tüketimiyle özellikle şehir içi kullanım için ideal. 1 büyük bavul kapasitesi ile küçük ailelerin tercih ettiği bu model, manuel şanzımanlı seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Opel finally ushers Corsa into its 5th generation

  1. Opel Corsa

Konforlu ve güvenli sürüş arayanlar için Opel Corsa, yolcu airbag ve ABS özellikleriyle öne çıkıyor. Dizel ve benzinli motor seçenekleri bulunan araç, 5 yetişkin kapasitesiyle kiralamada tercih ediliyor.

  1. Renault Taliant

Hybrid, benzin ve dizel motor seçeneklerine sahip olan Renault Taliant, 2 büyük bavul taşıma kapasitesi ve otomatik vites sistemiyle kullanıcıların gözdesi.

  1. Hyundai i20

5 yetişkin ve 2 büyük bavul kapasitesine sahip olan Hyundai i20, dizel ve benzinli seçeneklerinin yanı sıra otomatik vites avantajıyla da konforlu bir sürüş sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN