Çiftçilere uzun süredir bekliyordu! ÇKS başvuruları başladı: Herkes o tarihe kadar tamamlasın

Çiftçilere uzun süredir bekliyordu! ÇKS başvuruları başladı: Herkes o tarihe kadar tamamlasın

Çiftçilerin uzun süredir beklediği Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için sevindiren haber geldi. 2025 üretim yılı için başvurular başladı. Tarımsal desteklerden yararlanmak isteyen çiftçiler o tarihe kadar başvurularını tamamlasın. İşte tüm detaylar…

Çiftçilerin uzun süredir beklediği Çiftçi Kayıt Sistemi için başvuru süreci başladı. Siirt'te 2025 yıl üretim yılında sağlanan destek ödemelerinden yararlanmak isteyen çiftçiler ÇKS başvurularını bekliyordu. Beklenen haber geldi, herkes başvuruya çıktı. İşte tüm detaylar…

ÇKS BAŞVURULARINI KAÇIRMAYIN

2025 üretim yılı için Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için kollar sıvandı. Tarımsal desteklerden yararlanmak isteyen üreticilerin 31 Aralık 2024 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

cks-ciftci-kayit-sistemi.jpg

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2025 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 1 Eylül 2024 tarihi itibariyle başladığını açıkladı. ÇKS'ye bağlı tarımsal desteklerden yararlanmak isteyen çiftçiler belirlenen süre içerisinde kayıtlarını yaptırmalıdır. Başvuruda bulunmak isteyen üreticiler il ve ilçe tarım müdürlüklerine giderek kayıt güncelleme işlemlerini tamamlayabilmektedir. Daha önce başvurusu bulunan çiftçiler ise işlemlerini e-devlet sistemi üzerinden kolay bir şekilde tamamlayabiliyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2024 olarak açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN