Yine zenginler yaşadı! Elektrikli ilk Ferrari o tarihte satışa çıkıyor

Yine zenginler yaşadı! Elektrikli ilk Ferrari o tarihte satışa çıkıyor

Elektrikli otomotiv sektörünün büyüdüğü bu günlerde yeni bir haber de zenginlerin göz bebeği Ferrari’den geldi. Elektrikli ilk Ferrari o tarihte satışa çıkacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Araba tutkunlarının en beğendiği modellerden biri olan Ferrari, yüksek fiyatlarından dolayı ne yazık ki her kesimin ulaşabileceği araba modelleri arasında yer almıyor. Daha çok zenginlerin arabası olarak anılan bu marka bu defa da elektrikli modeli ile gündeme geldi. Ferrari tarafından hazırlanan ilk tamamen elektrikli otomobil modeli için bugün yeni bilgiler verildi. Aracın satışa çıkacağı tarih de belli oldu.

yeni-proje-11.jpg

ELEKTRİKLİ İLK FERRARİ GELİYOR

LOG’ta yer alan habere göre, bir süredir gizli şekilde yol testlerini sürdüren elektrikli ilk Ferrari 2026 senesinde satışa sunulacak. Akşam şirketin CEO’su Benedetto Vigna, söz konusu modelin 2025 senesinde resmi olarak tanıtılacağını ve 2026 senesinde ise satışa çıkacağını söyledi.

yeni-proje-12.jpg

Ferrari'nin bu elektrikli modelinin fiyatı merak edilirken henüz kesinleşmiş bir rakam yok. Lakin tahminlere göre yarım milyon dolardan daha yüksek fiyata satılacağı düşünülüyor. Öyle ki Reuters haber ajansının tahminlerine göre söz konusu model 535 bin dolar / 500 bin euro bandında bir başlangıç fiyatı ile gündem oldu. Bu tahminler tutarsa Ferrari, elektrikli otomobil piyasasının en pahalı arabası olarak ön plana çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN