Yeni nesil Tesla öyle bir yerde görüntülendi ki... Tesla Model Y Juniper yollarda

Yeni nesil Tesla öyle bir yerde görüntülendi ki... Tesla Model Y Juniper yollarda

Elektrikli otomobil dünyasının öncülerinden Tesla, yeni modeliyle yollarda görüntülendi. Yeni nesil tesla öyle bir yerde görüldü ki, görenler şaşkınlıkla izledi. Tesla Model Y Juniper, şimdiden büyük ilgi gördü. İşte o görüntüler...

BURAK ÖZTOPRAK

Elektrikli otomobil dünyası günden güne gelişirken, Tesla'nın yeni bir modeli daha ortaya çıktı. Tesla Model Y Juniper, yollarda görüntülenirken, testlerin yapıldığı bölge dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

YENİ NESİL TESLA O YOLLARDA

Tesla'nın popüler SUV modeli Model Y'nin yenilenen versiyonu, 'Juniper' kod adıyla Çin'de test edilirken ilk kez kameralara yakalandı. 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanan ikinci nesil Tesla Model Y, ABD'den sonra Çin yollarında da görüntülenerek otomobil tutkunlarını heyecanlandırdı.

d0e70520-1641-48f1-a8be-f52dbad6eb5b.jpg

EN ÇOK SATILAN OTOMOBİL

Yeni Model Y'nin dikkat çeken özellikleri arasında tamamen yenilenmiş ön ve arka far tasarımı öne çıkıyor. Dört yıl boyunca büyük ölçüde aynı tasarımı koruyan Model Y, bu yıl yaşadığı satış düşüşünü, gelecek yıl piyasaya sürülecek olan bu yenilenmiş versiyonuyla telafi etmeyi amaçlıyor. Geçen yıl dünyanın en çok satılan otomobili unvanını kazanan Model Y, yeni versiyonuyla bu başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

5bbb1afb-f8ee-4672-8f83-d2dd2f9601f1.jpg

2025'TE PİYASAYA SÜRÜLECEK

Tesla'nın aynı platformda geliştirdiği daha uygun fiyatlı Model 2'nin de 2025'te piyasaya çıkacak olması, Model Y'nin fiyatında kayda değer bir indirimin beklenmemesine yol açıyor. Ancak, yenilenen Model Y'nin sunduğu ileri teknoloji ve tasarım yenilikleri, fiyatına rağmen alıcı bulmakta zorlanmayacağını gösteriyor.

Otomobil meraklıları, Tesla'nın yenilikçi tasarım anlayışı ve ileri teknolojisiyle şekillenen Model Y Juniper'in, elektrikli araç pazarında nasıl bir etki yaratacağını merakla bekliyor. 2025'te piyasaya sürülecek olan bu yeni model, elektrikli araç tutkunları için heyecan verici bir seçenek olmaya aday.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN