Yarından itibaren yüzde 20 zamlı ödeyeceğiz! Herkesin kullandığı hizmete dev zam geldi

Yarından itibaren yüzde 20 zamlı ödeyeceğiz! Herkesin kullandığı hizmete dev zam geldi

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren yeni bir zam haberi geldi. Neredeyse herkesin evinde bulunan olmazsa olmaz bu hizmet yeni bir zamla gündemdeki yerini aldı yarından itibaren zamlı tarifeler geçerli olacak. İşte detaylar…

Temmuz ayının başında 2024 yılının ilk 6 aylık enflasyon rakamları belirlendi. Söz konusu bu rakamlar kapsamında emeklilerin ve memurların maaş zamları belirlendi. Maaşlara zam gelmesin ardından zam haberleri de art arda gelmeye başladı. Zam haberlerinden biri de neredeyse herkesin evinde bulunan o hizmete gelen zam oldu. Edinilen bilgilere göre o hizmete yarından itibaren yüzde 20-25 oranında zam gelecek.

p-1.jpg

YENİ ZAMLAR YARINDAN İTİBAREN UYGULANACAK

Halk TV’de yer alan habere göre, yarın itibari ile yeni aboneler daha yüksek ücretlerle hizmet alacaklar. Mevcut aboneler ise gelecek ayın faturasında bu artışı görecekler.

p-2.jpg

Türkiye'nin birçok bölgesine 1000 Mbit/s hızında internet hizmeti sunan TürkNet, abonelik ücretlerine %25 zam yaptı. Sabit fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet veren TürkNet, yarından itibaren abonelik ücretini 399,90 TL'den 499,90 TL'ye çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN