Vizenin devi, Türkiye merkezli şirketi satın aldı

Vizenin devi, Türkiye merkezli şirketi satın aldı

Dünyanın en büyük vize, pasaport ve konsolosluk hizmetleri sağlayıcılarından BLS International Services, Türkiye merkezli vize danışmanlık şirketi İDATA ve bağlı ortaklıklarının yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Dünyanın önde gelen vize, pasaport ve konsolosluk hizmetleri sağlayıcılarından BLS International Services, Türkiye merkezli iDATA ve bağlı ortaklıklarının yüzde 100 hissesini yaklaşık 720 crore Rs (2 milyar 838 milyon 510 bin Türk Lirası) karşılığında satın aldığını duyurdu.

BLS International, satın almayı yan kuruluşu BLS International FZE ve bu kuruluşun tamamına sahip olduğu BLS International Holding Anonim Şirketi aracılığıyla gerçekleştirdi.

1 MİLYAR LİRA GELİR VE 567 MİLYON 794 BİN TÜRK LİRASI FAVÖK

Patronlar Dünyası'na göre iDATA, 15'ten fazla ülkede bulunan 30'dan fazla Vize Başvuru Merkezi (VAC) aracılığıyla Almanya, İtalya ve Çek Cumhuriyeti'nin diplomatik misyonlarına hizmet veren büyük bir şirkettir. iDATA, 2023 takvim yılında denetlenmiş konsolide mali tablolarına göre yaklaşık 1 milyar lira gelir ve 567 milyon 794 bin Türk Lirası FAVÖK elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN