Ve Türkiye'nin beklediği haber geldi! Renault Duster'ın fiyatı resmen açıklandı: Bu fiyata böylesi yok

Ve Türkiye'nin beklediği haber geldi! Renault Duster'ın fiyatı resmen açıklandı: Bu fiyata böylesi yok

Türkiye'nin merakla beklediği haber nihayet geldi. Yeni Renault Duster'in fiyatı resmen açıklandı. Bu fiyata böyle otomobil bulamayanlar, soluğu bayilerde alıyor. İşte Renault Duster'ın fiyatı...

BURAK ÖZTOPRAK

Otomobil severlerin beklediği an geldi. Renault Duster'ın resmi fiyatı açıklandı. Milyonların beklediği fiyatı görenler bayilere akın edecek. Peki, Reanult Duster'ın fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

REANULT LOGOSUYLA YOLLARDA

Otomobil tutkunlarının merakla beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin gözde SUV modeli Renault Duster, artık Bursa'da üretiliyor ve yeni Renault logosuyla yollara çıkmaya hazır. Hem de çok cazip fiyatlarla!

1e19d99f-49b4-4eef-8a90-d23865e780ff.jpg

DACİA'DAN RENAULT'A GEÇİŞ YAPTI

Daha önce Dacia markası altında satışa sunulan Duster, artık Renault çatısı altında yerini aldı. Bu değişimle birlikte, Duster'ın daha geniş kitlelere ulaşması ve Türkiye'deki satış rekorlarını daha da ileriye taşıması bekleniyor.

45ff27b9-0b9b-4431-8926-a80dede9ae5f.jpg

FİYATLAR CEBİNİZİ YAKMAYACAK!

Yeni Renault Duster'ın Eco-G motor seçeneği 1.249.000 TL'den, çevreci E-Tech Full Hybrid motor seçeneği 1.530.000 TL'den ve macera tutkunları için 4X4 motor seçeneği ise 1.580.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

dda30d86-c55b-4129-9051-1d7ee39bf432.jpg

YERLİ ÜRETİM AVANTAJI

Bursa'da üretilmesiyle birlikte Duster, yerli üretim avantajlarını da kullanıcılarına sunuyor. Bu sayede, hem daha uygun fiyatlarla hem de daha hızlı teslimat süreleriyle otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN