Ünlü kahve zincirinin iflası istendi! Sahibi ise ünlü şarkıcının eski eşi çıktı

Ünlü kahve zincirinin iflası istendi! Sahibi ise ünlü şarkıcının eski eşi çıktı

Türkiye'de farklı zincir restoran, market, kafe bulunurken herkesin severek gittiği o işletmenin iflası istendi. Ünlü markanın iflası için bir inşaat şirketi talepte bulunurken kahve zincirinin sahibi ise ünlü şarkıcının bir süre gündemden düşmeyen eski eşi çıktı. İşte tüm detaylar…

Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunan ünlü kahve zinciri Gloria Jean's’in iflası istendi. Bir inşaat şirketinin talebi üzerine iflası istenirken ünlü kahve zincirinin sahibi ise Herkesin gönlünde taht kurmuş ünlü şarkıcı Hadise'nin kısa süre evli kaldığı iş İnsanı Mehmet Dinçerler çıktı. Ticaret sicil gazetesine göre şirketin Uğur Bıkım’a ait olduğu görülüyor. İşte tüm detaylar…

GLORİA JEAN'S’İN İFLASI İSTENDİ

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’ndeki dosyaya göre, iflas talebinin inşaat şirketi City Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik AŞ (Özyurt AŞ) tarafından açıldığı belirtildi. Halk TV'den Çiğdem Tosun'un haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda City Center'ın, Gloria Jean's’in bağlı olduğu 6,5 milyon TL sermayeli Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’nin iflasına karar vermesi talebinde bulundu. Yapılacak ilk duruşmanın ise 10 Ekim sabahı yapılması bekleniyor.

Gloria Jeans'ın iflas haberlerine Mehmet Dinçerler'den açıklama! - Yeni Devir

TÜRKİYE'DE 1200 ŞUBESİ BULUNUYOR

İş insanı Mehmet Dinçerler’e ait olan Gloria Jean's işletmesinin Türkiye'de toplam 1200 şubesi bulunuyor. Ticaret Sicil Gazetesi’nde yer alan bilgiler doğrultusunda geçtiğimiz yıl Mart ayından itibaren şirketin Uğur Bıkım’a ait olduğu ifade edildi.

Ünlü şarkıcı Hadise ile kısa bir süre evli kalan Mehmet Dinçerler kendi şirketinin yanı sıra ailesine ait Hacı Sayid Baklava içinde konkordato talebinde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN