Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu da elektrikli araç işine girdi! Yakında satışa çıkıyor: Fiyatı çok ucuz olacak

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu da elektrikli araç işine girdi! Yakında satışa çıkıyor: Fiyatı çok ucuz olacak

Elektrikli otomobil sektörünün yeni ismi Türkiye'den geldi. En büyük sanayi kuruluşlarından birisi daha modelini tanıttı. Yakın tarihte satışa çıkacak olan bu model, uygun fiyattan satılacak. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Uygun fiyatlı elektrikli araç yakın tarihte satışa çıkacak. Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu elektrikli araç sektörüne adımını attı. Son yıllarda hızla genişleyen elektrikli otomobil pazarının yeni ismi açıklandı. Fiyatlarının ise çok ucuz olması bekleniyor. İşte piyasanın yeni ismi...

TÜRKİYE'DE SATILACAK İLK MODEL

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından olan Anadolu Grubu, AOS markasıyla geliştirdiği elektrikli mini ticari araç BIG.e modelini, 2025’in ilk çeyreğinde hem Türkiye hem de Avrupa'da rekabetçi bir fiyatla satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu araç, Hanover Fuarı’nda tanıtıldı ve Anadolu Otomotiv Sanayi (AOS) markası altında Türkiye’de satılacak ilk model olacak.

63ce2797-1c5f-42c9-a017-beda61c6921c.jpg

500 KİLOMETRE MENZİL SEÇENEĞİ

BIG.e, şehir içi taşımacılık ve özellikle "son kilometre" teslimatları için tasarlanmış, kompakt yapısı ve çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor. Araç, BYD'nin LFP batarya teknolojisi ile donatılmış olup, tek şarjla 500 kilometre menzil sunabiliyor. Bu özellik, ticari kullanıcılar için operasyonel maliyetlerde önemli tasarruf sağlıyor. Ayrıca aracın batarya seçeneklerine göre farklı hız ve kapasite versiyonları mevcut.

4085d6e8-04fe-4519-9854-5df35433babc.jpg

TİCARET DÜNYASININ YENİ İSMİ

BIG.e, Anadolu Isuzu mühendisliğiyle tamamen Türkiye'de üretiliyor ve özellikle küçük işletmeler ve ticaret sektörü için ideal bir çözüm sunuyor. Geniş iç hacmi ve 1000 kilogram yük taşıma kapasitesi ile dikkat çeken araç, ticaret dünyasında sürdürülebilir taşımacılık çözümleri arayanlara hitap ediyor. Bu özellikler, BIG.e'yi hem Türkiye'de hem de Avrupa’da rekabetçi bir konuma yerleştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN