Traktör ve tarım makinesi devi satılıyor! Duyan inanamadı, istenen ücret dudak uçuklatıyor

Traktör ve tarım makinesi devi satılıyor! Duyan inanamadı, istenen ücret dudak uçuklatıyor

Traktör ve tarım makinesi devi Ursus satılıyor! Duyan ise inanamadı: Dev tarım firması için ihale süreci başladı! Rakam ise dudak uçuklatıyor...

Polonya merkezli traktör ve tarım makineleri üreticisi Ursus'un satışı için yeni bir ihale duyuruldu. Şirketin tüm üretim tesisleri ve ticari markaları satışa çıkarıldı. İhale, 20 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini 18 Haziran 2024 saat 15:00'e kadar sunmaları gerekiyor. İhaleye başlangıç fiyatı 99 milyon Polonya Zlotisi olarak belirlendi.

İHALE SÜRECİ VE BEKLENTİLER

ursus.jpg

Ursus'un satışıyla ilgili ihale süreci, potansiyel alıcılar ve yatırımcılar arasında büyük bir ilgi bekleniyor. Şirketin tesisleri ve ticari markaları, tarım makineleri endüstrisinde önemli bir konumda bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN