Toyota ailesini genişletiyor! 1 milyon 195 bin TL’ye yüksek performans! 2 yıl ücretsiz yardım…

Toyota ailesini genişletiyor! 1 milyon 195 bin TL’ye yüksek performans! 2 yıl ücretsiz yardım…

Toyota yenilenen aracını 1 milyon 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkaracak. Yeni modeli ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Toyota Türkiye'de satışa çıkaracağı aracının özelliklerini de duyurdu. İşte Toyota Proace City özellikleri…

Toyota yenilenen Proace City Cargo model aracıyla herkesin hakkında başından alacak. Yenilenmiş dış tasarım ve binek otomobilleri aratmayan kabin ile birlikte hem özel hem de iş odaklı kullanımlara olanak tanıyor. Fonksiyonel ve kullanıcı dostu özellikleri ile dikkat çeken Proace City, kullanıcıların İş hayatına da kolaylık sağlayacak. İşte Toyota Proace City özellikleri…

UYGUN FİYAT YÜKSEK PERFORMANS

Proace City ve Proace City Cargo, 1,5 litrelik dizel motor ile yüksek verimlilik sunuyor. Düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimlilik ile birlikte 1,5 litre dizel motor ile tüm ihtiyaçları da karşılayacak. 130 HP güç ve 300 Nm tork üreten bu motorlar 8 ileri otomatik şanzıman ile piyasaya sürülecek. Proace City Cargo'da ise 100 HP ve 250 Nm tork üreten 1,5 litre dizel motor, 6 ileri manuel şanzımanla sunulacak.

Toyota Proace City Modelleri ve 2024 Fiyat Listesi

Yüksek yük taşıma kapasiteleri ile dikkat çeken her iki modelde 3,9 metreküplük oldukça geniş bir yük taşıma alanına sahip olacak. Bunun yanı sıra yük bölümünün hacmi 4.4 metreküpe kadar arttırılabilirken yük taşıma özelliğine Akıllı Kargo özelliği de esnek taşıma çözümü olarak sunulmaktadır. 5 kişilik yolcu kapasitesi ile yük taşıma konusunda sektöre iddialı bir giriş yapan Proace City, 877 kilograma kadar yük taşıma kapasitesi sunmaktadır.

ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ DONANIMLAR

Toyota, her 2 model aracında da zengin ve kapsamlı standart donanım seçenekleri sunmaktadır. Dream, Flame X-Pack ve Passion X-Pack olmak üzere üç donanım seviyesine sahip Proace City, konforlu bir SUV ile kullanışlı bir hafif ticari araç özelliklerinin içerisinde bulunduruyor.

Toyota Proace City Cargo - Panelvan | Toyota

Panoramik cam tavan, 10 inç dijital gösterge ekranı ile birlikte çift bölgeli dijital klima ve direksiyon ısıtma gibi donanım özelliklerini de içerisinde barındırıyor. Bağımsız kaplanabilen arka koltuklar, orta konsol saklama alanı ve 220V priz gibi donanımları da içerisinde barındırmaktadır. Toyota Professional müşteri deneyimi ile birlikte Toyota hafif ticari araç kullanıcıları, Garanti ON kapsamında 10 yıl/160 bin kilometreye kadar olan garanti sisteminden yararlanabiliyorlar.

Toyota hafif ticari araç alan müşteriler için 2 yıl boyunca 7/24 yol yardımı hizmeti de ücretsiz olarak sunuluyor. Kullanıcıların araçlarının istenilen lokasyondan alıp bakımını yaptıktan sonra tekrar teslim edilmesini sağlayan Servis Vale Hizmeti ve Online Servis Randevusu gibi uygulamalarla müşterilerin hayatı kolaylaştırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN