Gazeteci Murat Ağırel’e videolu ölüm tehdidi: ‘İnfaz emri verildi’

Gazeteci Murat Ağırel’e videolu ölüm tehdidi: ‘İnfaz emri verildi’

Gazeteci Barış Pehlivan, meslektaşı Murat Ağırel’e yönelik tehditle ilgili paylaşımda bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u etiketleyerek, yetkililerin acil olarak harekete geçmesi gerektiğini belirten Pehlivan, “Murat'ın kılına zarar gelirse, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı sorumludur. Sessiz kalmayın” dedi.

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda kendisine yönelik bir ölüm tehdidinin açıkça yapıldığını belirtti. Ağırel, bu tehdidin daha önce aldığı benzer tehditlerin bir devamı olduğunu söyledi. Gazeteci Barış Pehlivan ise Ağırel’e yapılan bu tehdidi kınayarak, İçişleri ve Adalet Bakanlıklarını sorumlu tuttu.

Murat Ağırel, X hesabından paylaştığı videoda, bir şahsın kendisine yönelik ölüm tehdidinde bulunduğunu açıkladı. Ağırel, “Sosyal medyada bir şahıs tarafından yayınlanan ve bana gönderilen bir videoda, öldürülmem için ihale açıldığı ve infaz emrimin verildiği açıkça belirtiliyor. Bu, ne yazık ki ilk tehdit değil. Daha önce de benzer istihbaratlar aldım ve durumu yetkililere defalarca ilettim” dedi. Ağırel, evinin önünde sürekli olarak gözetlendiğini ve bu tehditlerin gerçek olduğunu ifade etti.

Meslektaşı Murat Ağırel'in paylaştığı videoyla ilgili paylaşımda bulunan Pehlivan, Ağırel’in kılına zarar gelmesi durumunda İçişleri ve Adalet Bakanlıklarının doğrudan sorumlu olacağını belirtti. Yetkililere çağrıda bulunan Pehlivan, “Lafı dolandırmayacağım. Murat'ın kılına zarar gelirse, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı sorumludur. İsterlerse, fazla değil 1 saat içinde bu videoyu çekenleri, bu infaz emrini verenleri, kullanılacak tetikçiyi yakalarlar. Sessiz kalmayın, haber bekliyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN