Bu otomobil 100 km'de sadece yarım litre benzin yakıyor! İşte Türkiye satış fiyatı

Bu otomobil 100 km'de sadece yarım litre benzin yakıyor! İşte Türkiye satış fiyatı

Az yaksın diyenler bu otomobile bayılacak! Bu otomobil 100 km'de sadece yarım litre benzin yakıyor! Türkiye satış fiyatı belli oldu. Etkileyici performansı ve yakıt tasarrufuyla otomobil tutkunlarını cezbedecek. İşte Türkiye satış fiyatı...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Otomobil tutkunlarının yakından takip ettiği otomobil modellerine bir yenisi eklendi. MG'nin yeni modeli o tarihte Türkiye yollarında kendini gösterecek. En göze çarpan özelliği ise yakıt tasarruf özelliği. Peki MG HS'in özellikleri neler? MG HS'in Türkiye satış fiyatı ne kadar?

Otomobil dünyasında büyük ses getirecek bir model, ekim ayında Türkiye yollarında boy göstermeye hazırlanıyor. MG'nin yeni modeli HS, sadece şık tasarımıyla değil, aynı zamanda son derece düşük yakıt tüketimi ile de otomobil tutkunlarının dikkatini çekiyor. Doğan Trend Otomotiv’in yaptığı açıklamaya göre, yeni MG HS’in Türkiye satış fiyatı 2 milyon 90 bin TL’den başlayacak.

resim-2024-09-02-092151269.png

SÜRÜŞ KEYFİNİ TEKNOLOJİYLE BİRLEŞTİRİYOR

Yeni MG HS, 4670 mm'lik uzunluğu ve 2765 mm'lik aks mesafesi ile geniş ve konforlu bir iç mekan sunuyor. İç tasarımda öne çıkan bir diğer özellik ise, iki adet 12,3 inçlik ekranın tek çerçeve içinde kullanılması. Bu sayede hem sürücü hem de yolcular için yüksek teknolojili bir kullanıcı deneyimi sağlanıyor.

PERFORMANS VE YAKIT TASARRUFU BİR ARADA

Yeni MG HS’in kalbinde, 1,5 litre 145 PS’lik turbo beslemeli benzinli motor ile 185 PS gücündeki elektrikli motor bulunuyor. Toplamda 339 PS güce sahip olan bu sistem, aracı 0’dan 100 km/s hıza sadece 6,9 saniyede çıkarabiliyor. Ancak bu etkileyici performansın yanı sıra, aracın en dikkat çeken özelliği, 100 kilometrede yalnızca 0,54 litre yakıt tüketimi. Bu inanılmaz düşük tüketim, aracın çevreci ve ekonomik bir seçenek olarak öne çıkmasını sağlıyor.

resim-2024-09-02-092201183.png

UZUN MENZİL, GÜÇLÜ BATARYA

MG HS, 21,4 kWsa kapasiteli bataryası sayesinde 100 kilometrenin üzerinde tamamen elektrikli bir menzil sunuyor. Ayrıca, 55 litrelik yakıt deposu ile bu hibrit araç, tek bir depo ile 1000 kilometrenin üzerinde bir menzile ulaşabiliyor. V2L (Vehicle-to-Load) teknolojisi ise araç dışındaki elektrikli cihazların çalıştırılabilmesine olanak tanıyor, bu da aracın çok yönlülüğünü artırıyor.

YENİ MG HS İLE SÜRÜŞTE YENİLİK

Yenilenen tasarımı, yüksek teknolojisi ve çevreci motor seçenekleri ile MG HS, Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Hem tasarruf hem de performans isteyen sürücüler için ideal bir seçenek olan bu model, otomobil severlerin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor. ekim ayında Türkiye yollarına çıkacak olan MG HS, şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN