Okan Buruk'tan Jose Mourinho'ya sert yanıt! 'İşine baksın...'

Okan Buruk'tan Jose Mourinho'ya sert yanıt! 'İşine baksın...'

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Alanyaspor karşılaşması sonrasında sarı-kırmızılı ekibi hedef alan açıklamalara imza atan Mourinho'ya sert bir dille yanıt verdi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyeti sonrasında sarı-kırmızılı hedef alan açıklamalara imza atan Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya sert bir dille yanıt vererek dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Cuma akşamı Alanyaspor karşısında alınan galibiyet sonrasında 'Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor' açıklamasına imza atan Jose Mourinho'ya sert bir dille yanıt verdi.

TV100'den İbrahim Seten'in haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı Okan Buruk, Portekizli çalıştırıcının Galatasaray hakkındaki açıklamalarını hedef aldı.

Buruk, "Mourinho'ya gerekmedikçe karşılık vermeyeceğim. Herkes kendi işine baksın ve kendi takımıyla ilgilensin, bu hepimiz için daha iyi olur. Eğer birbirimizi gerçekten çok özlediysek, 6. haftada görüşüp hasret gideririz!" dedi.

Buruk'un bu sözleri sonrasında Mourinho'nun tecrübeli teknik adama nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN