Ahu Tuğba'nın ölümünde kahreden detay: Acı çekiyordu

Ahu Tuğba'nın ölümünde kahreden detay: Acı çekiyordu

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba'nın vefat haberi sanat camiasını yasa boğarken usta sanatçının ölümüne dair kahreden bir detay ortaya çıktı. Miami'deki evinde hayatını kaybeden Ahu Tuğba'y acı çeker vaziyette bulan kızı Anjelik'in ısrarlarına rağmen hastaneye gitmemiş...

"Banker Bilo", Derviş Bey", "Dokunmayın Şabanıma" ve "Taçsız Kraliçe" filmlerindeki rolüyle hafızalara kazınan Ahu Tuğba Miami'de 69 yaşında hayatını kaybetti.

Acı haberi Tuğba’nın yakın dostu Nuri Alço, sosyal medyadan, “Canım dostum Ahu’nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm.” paylaşımıyla duyurdu.

Ahu Tuğba, geçtiğimiz nisan ayında trafik kazası geçirmiş, 8 saatlik operasyonun ardından 3 hafta yoğun bakımda tedavi görmüştü. Bu süreci tam atlatamayan usta isimle kızı Anjelik ilgileniyordu.

POLİSE KIZI HABER VERMİŞ

Gazeteci Hakan Solaker yaptığı açıklamada, kahreden bir detayı da açıkladı. Ahu Tuğba'nın rahatsızlandığı sırada evde kızı Anjelik'in olduğu, polise de kendisinin haber verdiği ortaya çıktı.

Solaker, açıklamasında "Şimdi Amerika Miami'den üzücü bir haber aldım. Yakın dostum Nur Hekimci aradı ve maalesef ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba'nın evinde öldüğünü bildirdi. Evde kızı Anjelik varmış ve durumu polise kızı haber vermiş" dedi.

'ACI ÇEKİYORDU'

Ölüm haberini duyuran Nuri Alço ise açıklamasında, "İstanbul'a getirmeye çalışıyoruz. Konsolosluklara devreye sokmaya çalışıyoruz. Daha dün konuştum kendisiyle, nefes almakta zorlanıyordu. Astımı vardı. Vefatından bir gün önce kızı Anjelik zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu, 'Geçer' deyip, gitmemiş. Kızı sabah yatakta annesini hayatını kaybederken görmüş" dedi.

Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba'nın cenazesinin Miami'den İstanbul'a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçildiğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN