Mide bulandıran baskın! 3 işletme mühürlendi

Mide bulandıran baskın! 3 işletme mühürlendi

Hatay'da fırın, pastane ve market gibi gıda işletmelerine denetim yapıldı. Denetimlerde hijyen kurallarına uymayan 3 işletme mühürlendi. İş yerlerindeki ürünler imha edilirken, görüntüler mide bulandırdı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilde faaliyet gösteren süt ürünleri, fırın, pastane ve market gibi gıda işletmelerinin standartlara uygun hizmet verip vermediğini kontrol için ortak denetimler gerçekleştirdi.

ÜRÜNLER İMHA EDİLİP, İŞLETME MÜHÜRLENDİ

Denetimlerde, görüntüler mide bulandırırken, gerekli hijyen standartlarını sağlamayarak halkın sağlığını tehlikeye atan işletmelere ceza kesildi. Reyhanlı'da işyeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan şekerlemecinin elindeki satışa hazır 1557 kg lokum ve cezeryeye el konulup imha edildi. Genel hijyen kurallarına uygun olmayan ürünleri satan işletme mühürlendi.

jjjj.jpg

Ayrıca denetleme kapsamında hijyen kurallarına uygun olmayan bir süt ürünleri işletmesindeki 2855 kg süt ve süt ürünü de imha edilerek işletme kapatıldı. Temizlik standartlarına uymayan bir unlu mamulleri işletmesi de mühürleyerek cezai tedbir uygulandı.

aw279891-06-q51h.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN