Acun ve Çağla'nın davetiyesi dillere düştü! Konuklardan öyle bir şey istedi ki... Gören şaka sandı

Acun ve Çağla'nın davetiyesi dillere düştü! Konuklardan öyle bir şey istedi ki... Gören şaka sandı

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Altunkaya evlilik hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak düğün davetiyeleri ile gündeme gelen çift şaşkınlık yarattı. Davetiyeleri sosyal medyanın diline düştü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi büyük ilgi gördü. Sosyal medyada hızla yayılan davetiye, içerdiği ilginç detaylarla dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın sade, siyah fonlu dijital davetiyesi ve davetlilerden istenen özel talepler, haberlere konu oldu.

yeni-proje-13.jpg

DAVETİYEYİ GÖREN ŞAŞKINA DÖNDÜ

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın uzun zamandır beklenen düğün tarihi nihayet belli oldu. 4 Eylül'de İstanbul'un ünlü mekanlarından Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek düğün, iş, sanat ve spor dünyasının seçkin isimlerini bir araya getirecek. Ancak davetiye, yalnızca düğün tarihi ve yeriyle değil, davetlilere iletilen özel kurallarla da dikkatleri üzerine çekti.

yeni-proje-14.jpg

Davetiyede, konuklardan sosyal medya kullanmamaları istenirken, "Lütfen, sosyal medya olmasın." şeklinde bir uyarı yer aldı. Ayrıca, davetlilerin siyah kıyafetler giymesi talep edildi. Bu detaylar, sosyal medya kullanıcıları arasında hem şaşkınlık hem de eğlenceli yorumlara yol açtı.

capture-20240903122307532.jpg

PAYLAŞIM YAPILMAMASI İSTENDİ

Davetiye, Acun Ilıcalı'nın bu özel gününde konuklarının sosyal medya paylaşımlarından uzak durmasını istemesiyle dikkat çekti. Ayrıca, tüm davetlilerin siyah giysilerle gelmesi talebi de düğünün şıklık anlayışını yansıttı. Davetiye üzerindeki bu ilginç kurallar, düğünün lüks ve sade atmosferini vurgulamak amacıyla hazırlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN