Trabzonspor bombayı patlatıyor! Fırtına'ya 42 milyon euroluk süper yıldız...

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Fırtına'ya 42 milyon euroluk süper yıldız...

Şenol Güneş'i takımın başına geçirmeye hazırlanan Trabzonspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Fırtına, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Eyüpspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, orta saha takviyesi için düğmeye bastı.

Abdullah Avcı ile yaşanılan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarını hızlandıran Trabzonspor, son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adamın kısa süre içerisinde bordo-mavili ekibe imza atması bekleniyor.

Güneş ile ön anlaşma sağlayan Trabzonspor, orta sahasına takviye yapma kararı aldı. Bordo-mavili ekipp, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Trabzon yerel basınından Haber 61'in aktardığına göre; Şenol Güneş ile sözleşme imzalamaya hazırlanan Trabzonspor, orta sahasını güçlendirmek için harekete geçti. Fırtına, İngiliz devi Manchester United formasın terleten orta saha oyuncusu Christian Eriksen'i gündemine aldı.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Danimarkalı oyuncu geçen sezon görev aldığı 28 karşılaşmada 1 gol 3 asiste imza attı.

Süper Lig'den Christian Eriksen'e talip var - Manchester United ayrılmasına onay verdi | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN