Peugeot büyük oyuncusunu tanıttı! 1 milyon 435 bin TL’ye yüksek performans! O tarihte Türkiye’de

Peugeot büyük oyuncusunu tanıttı! 1 milyon 435 bin TL’ye yüksek performans! O tarihte Türkiye’de

Peugeot hafif ticari araç ailesinin en büyük oyuncusunu sergiledi. Otomatik şanzıman sistemi verimliliği ve sürüş keyfine aynı anda sağlayan Peugeot, 1 milyon 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla segmentin en rekabetçi otomobiline Türkiye'ye getirdi. O tarihten itibaren satışa çıkarılacak. İşte tüm detaylar…

Peugeot yeni aracını tanıttığım. Çok yönlü yükleme seçenekleri profesyonellerin ihtiyacına yanıt verirken Boxer yeni şanzımanı ile birlikte sürücü yorgunluğu en aza indiriliyor. 2.2 BlueHDi dizel motorun manuel şanzımanla eşleştirilmesi ile birlikte 140 bg ile birlikte manuel ve at8 otomatik şanzıman tercih edilen 180 BG gücünde versiyonlar sunuluyor.

PEUGEOT BOXER ÖZELLİKLERİ

Peugeot Boxer, modelinde 4,04 metre aks mesafesi, 15 ve 17 m3 olmak üzere iki farklı gövde tipi ile piyasaya çıkarılıyor. 4,04 metre aks mesafesinin yanı sıra L4H2 ve L4H3 seçenekleriyle her ihtiyaca yönelik bir tasarım sunuyor. Profesyonellerin ihtiyaçlarına yönelik tasar Boxer, manuel şanzıman versiyonlarında ise BlueHDi 180 bg (L4H2, 15 m3, 3,5 Ton), BlueHDi 180 bg (L4H3, 17 m3, 3,5 Ton) ve BlueHDi 140 bg (L4H2, 15 m3, 4 Ton) seçenekleriyle, AT8 otomatik şanzımanlı versiyonu ise BlueHDi 180 bg (L4H2, 15 m3, 3,5 Ton) gövde ve motor kombinasyonları sunuyor.

Elektrikli Peugeot E-Boxer Menziliyle Meydan Okuyor - Ticari araçlar, hafif ticari, pick-up, kamyon, otobüs

Dış tasarımına baktığımızda aerodinamik verimliliği ile ön plana Boxer, tampon, ön ızgara ve aynalarda tamamen aerodinamik unsurları içerisine gizliyor. Sınıfın en kapsamlı Konfor ve güvenlik özelliklerini sağlayan Peugeot Boxer, geri dönüş kamerası, 10 inç dokunmatik ekran ile birlikte kabin üzeri ve geniş kapı üzeri saklama alanları sağlamaktadır. Günlük hayatı pratikleştiren özellikler sağlayan cruise kontrol ve aktif şerit takip sistemi, yaya ve bisikletli algılama özelliği ve güvenlik özellikleri ile de günlük hayatta profesyonel bir destek sunuyor.

AĞUSTOSTA TÜRKİYE'DE

Peugeot Boxer model aracı ile dikkat çekerken 1 milyon 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de Ağustos ayından itibaren satışa çıkarılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN