Panik yapmayın, o rakama kadar düşecek! Sakın satmayın: Düşüş sonrası rekor geliyor

Panik yapmayın, o rakama kadar düşecek! Sakın satmayın: Düşüş sonrası rekor geliyor

Geleceğin para birimi olarak görülen bitcoine yatırım artsa da son zamanlarda bitcoin düşüşte. Bu durum yatırımcıları endişelendirirken, ünlü ekonomist Tuna Kaya, sakın satmayın diyerek düşüş sonrası rekor geleceğini açıkladı…

Geleceğin para birimi olarak görülen bitcoin son zamanlarda %10’luk düşüşle 58.000 dolar seviyesine kadar gerileme gösterdi. Bu durum yatırımcıları endişelendirirken, umut verici açıklama ünlü ekonomist Tuna Kaya’dan geldi.

Açıldığı zaman 1 doların altında işlem gören bitcoin şuan 73.000 dolar seviyesini görmüş durumda. Geleceğin para birimi olarak görülen bitcoinin son zamanlarda yaşadığı dalgalanmalar ise yatırımcıyı endişelendiriyor. 71.000 dolara kadar gelen bitcoin, ani bir düşüşle 58.000 dolara geriledi. Şuan ise anlık olarak 57.000 dolar seviyesinden işlem görüyor.

REKOR BEKLENİRKEN DÜŞÜŞE GEÇTİ

Halving döneminde olan bitcoinin kısa sürede rekor kırması beklenirken, üretim hızındaki azalmaya bağlı olarak fiyatının hala yükselmesi bekleniyor. Fakat son yaşanan gerilemeler bitcoine olan güveni kırmış durumda.

tuna-kaya-bitcoin-1.jpg

“KORKU VE PANİĞE GEREK YOK”

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, bitcoinde yaşanan gelişmeleri ele alarak yatırımcılara şunları söyledi:

“Bitcoin burada 56 bin dolar ve 60 bin dolar bandı arasında git gel yapabilir. Burada korku ve paniğe gerek yok. Ama 56 bin 500 doların aşağı doğru kırılması iyi olmayacak. Ancak geçen hafta Amerika'daki istihdam verileri zayıf geldi. Aynı şekilde enflasyon verileri de beklentinin altında gerçekleşti. Önümüzdeki aylarda bu sürecin devam etmesini beklerim ve bu anlamda da bitcoin'de tekrar bir yükseliş trendi başlayacak. Elbette bu altcoinleri de pozitif olarak etkileyecek”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN