O market zinciri artık nakit kabul etmeyecek! 8 Temmuz'da başlıyor: Binlerce şubesi vardı

O market zinciri artık nakit kabul etmeyecek! 8 Temmuz'da başlıyor: Binlerce şubesi vardı

Orada alışveriş için artık nakit para kullanamayacaksınız! O markete giderken boşuna yanınıza nakit almayın. O market zinciri artık nakit kabul etmeyecek! Kartınız yanınızda değilse boşuna markete girmeyin. 8 Temmuz'da başlıyor, binlerce şubesi vardı...

Ülkenin sevilen marketlerinden File yeni kararını duyurdu. Yapılan duyuruyla birlikte nakit para alışverişine kapanacağını duyurdu. File’de artık sadece kart ile alışveriş yapılacak.

BİM'in gurme market markası File, temmuz ayından itibaren sadece kredi ve banka kartlarıyla alışveriş yapılacağını duyurdu.

8 TEMMUZ’DAN İTİBAREN GEÇERLİ

File tarafından yapılan açıklamada, “Sevgili müşterilerimiz 08.07.2024 tarihinden itibaren bu mağazamızda yapılan alışverişlerde daha pratik, hızlı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi yaşamanız amacıyla sadece kredi/banka kartları ile ödemeye geçilecektir” ifadeleri yer aldı. Bu tarihten itibaren nakit ödeme kabul edilmeyecek ve tüm işlemler kartla yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN